Főoldal > szex > 13 tény, amit eddig nem tudtál a péniszről

13 tény, amit eddig nem tudtál a péniszről

férfiorális szexorgazmuspéniszszerelemszexszexualitás
0

Írta:

Reméljük, hogy különösen járatos vagy a vaginádat érintő kérdésekben, de nagyon valószínű, hogy kevésbé vagy tájékozott arról, hogy mi zajlik a barátod alsó régióiban. Hidd el, az új tudás lenyűgöző lesz!

Íme 14 hihetetlen, de igaz tény a péniszről, aztán jöhet is a következő pásztoróra!

Pénisz tény #1

A dohányzás akár egy centiméterrel is csökkentheti a fallosz hosszát, hiszen az erekcióért a jó véráramlás felel, a cigarettázás pedig ismert érszűkítő. Ha a párod merevedési zavarokkal küzd, jobban teszi, ha leszokik az undok bűzrudakról. (Már ha eddig nem tette volna.)

Pénisz tény #2

A körülmetélt csecsemők fitymájáról eltávolított bőrt az orvosok ma már az égési sérülések áldozatainak gyógyítására is fel tudják használni. A laboratóriumi eljárások során egy darabka előbőrből akár 23.000 négyzetméter bőrt is elő tudnak állítani. Éljen a tudomány!

Pénisz tény #3

A prosztata megnagyobbodása is okozhat merevedési zavarokat és korai magömlést. Ha a szerelmednek indokolatlannak látszó problémái vannak ezen a téren, ideje felkeresnie egy urológust. Nem lesz kellemes, de megéri!

Pénisz tény #4

Egy átlagos férfi orgazmusa 6, míg egy nőé 23 másodpercig tart. Bocsi fiúk! 🙂

Pénisz tény #5

A legkorábbi hímvesszővel rendelkező faj egy páncélos tengeri lény, a „Colymbosathon ecplecticos”. Magyarul: csodálatos úszó, hatalmas pénisszel. Keress rá a képére!

Pénisz tény #6

A körülmetélt fityma rekonstruálható. A hímtag mozgatható bőrét az orvosok szalagok, gyűrűk, kupakok és súlyok segítségével előrehúzzák. De könnyen lehet, hogy évek telnek el, mire a teljes lefedettség állapotát elérik. Aúúúú!

Pénisz tény #7

400-ból csak 1 férfi elég hajlékony ahhoz, hogy orális örömöket szerezzen magának. Viszont le merjük fogadni, hogy mind a 400 „lőtte már le magát” olyan ponton, ahol nagyon nem szerette volna…

Pénisz tény #8

A pénisznek kétféle típusa van. Az egyik kitágul és hosszabb lesz, a másikat hosszabb ideig tart „csatába állítani”, és nem is lesz túlságosan nagyobb az erekció során. A férfiak 79%-a az első, 21%-a a második csoportba tartozik.

28455831 - concept of a man with a big penis with a measuring tape in the hand

Pénisz tény #9

Német kutatók szerint a közösülés átlagos időtartama 2 perc 50 másodperc, de a nők ezt kb. 5 perc 30 másodpercnek észlelik. Nehéz megmondani, hogy azért, mert annyira jó, vagy annyira rossz a szex.

Pénisz tény #10

A világ legtöbb akcióját látott fallosza Tonga egykori királyához tartozik. Fatefehi állítólag 37.800 nővel szexelt 1770 és 1784 között. Ez körülbelül 7 menetet jelent naponta.

Pénisz tény #11

A vonzóbb férfiaknak életerősebb a spermája. Spanyol kutatók jó, átlagos és lustább spermával rendelkező férfiak képeit mutatták egy kísérletben résztvevő nőknek. Arra kérték őket, hogy válasszák ki a számukra leginkább jóképűnek tartott férfiakat. A nők egytől egyig a legjobb minőségű spermával rendelkező férfiakat választották.

Pénisz tény #12

A srácoknak nem kell használniuk az agyukat a magömléshez. Ezt a funkciót egyszerűen elintézi a gerincvelő.

Pénisz tény #13

A péniszszakadás leggyakoribb oka nem a kutyapóz vagy a fordított tehenészlány, hanem az erőteljes maszturbáció. Valamennyi rizikót azért érdemes vállalni, nem? 🙂

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X