Főoldal > szex > Nincs többé hüvelybe „vágó” probléma

Nincs többé hüvelybe „vágó” probléma

0

Írta:

A nők esetében az idő múlásával nem csak az arc, a mell izmai és a bőr ereszkedik meg, hanem a hüvelyfalat alkotó izmok és kötőszövetek is. Míg az előbbiek szépészeti beavatkozással ma már egyre hatékonyabban kezelhetőek és nem jelentenek napi szintű problémát, addig utóbbi egészségügyi gondot is okozhat.

A kor előrehaladtával mindenki változik. Nem csak szokásaink, élethelyzetünk és felfogásunk, de szervezetünk és ezzel együtt belső szerveink is átalakulnak. Az öregedést nem lehet megállítani, de a folyamat lassítható. Ez nem egy betegség, ugyanúgy életünk része, mint az alvás vagy az emésztés, csak fel kell ismerni a vele járó tüneteket és a mielőbbi javulás valamint a jó közérzet elérése érdekében célszerű azokat kezelni.

Sok nő nem mer vagy nem akar beszélni a problémáról és inkább beletörődik abba, hogy a vizeletcsepegés miatt már nem olyan a komfortérzete mint például a szülést megelőzően vagy, hogy a szexuális együttlétek már nem okoznak izgalmat, kielégülést.  Pedig ma már vannak olyan lézeres (nem műtéti) eljárások amelyek gyors, fájdalommentes és hosszú távú megoldást jelentenek. „Nem csak arckezelések és szépészeti beavatkozások eszköze a lézer, de hatékony segítség számos sebészeti műtétnél is, csakúgy mint a hüvely rugalmasságának helyreállításánál” – mondja Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai szakértő.

Forradalmi újdonság a Vagilaser!

A hüvely megváltozásáért számos dolog felel. Hormonális változás, szülés, de a nagy mértékű testsúly ingadozás is befolyásolhatja a hüvely izomzatának elernyedését. „Ez gyakran olyan kóros tünetekkel is járhat, mint a hüvely kitágulása, sorvadása, kiszáradása vagy esetleg vizeletcsepegés, amely akadályozhatja a szexuális együttlétek örömét is” – tudjuk meg a szakértőtől. Azonban ezektől a tünetektől nem kell megijedni, hiszen a probléma nem egyedi! Egyetlen fontos teendő van ilyen esetben, nőgyógyász vagy orvos-esztétikai szakértő segítségét kérni, akik pontos és részletes tájékoztatást adnak a manapság alkalmazott és jól bevált hüvelyi beavatkozásokról, eljárásokról.

Amennyiben a következő tüneteket észleljük magunkon, mindenképp kérjünk segítséget!

  • Hüvelyi diszkomfortérzés
  • Atrófiás (sorvadásos) hüvelygyulladás
  • Vizeletcsepegés
  • Fájdalmas, kellemetlen szexuális aktus

, Image: 89320182, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

Fájdalommentes, gyors, hatékony

A hüvely optimális állapotának helyreállítása ma már fájdalom és szövődmény mentesen elvégezhető egy speciális eszköz segítségével.

„A lézeres hüvelyi rejuvenáció (fiatalító kezelés) körülbelül 20 perces, fájdalommentes beavatkozás. A lézeres kezelés hatására nő a hüvely izomzatának tónusa, hatékonyan csökken  hüvely külső és belső átmérője, valamint erősödnek a gát izmai. A kezelés eredményeképpen a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javul. A lézer biztonságosan és fájdalommentesen hat a megereszkedett hüvelyfalra, segítve az urogenitális struktúrák (húgyivarszervi szerkezet) megfelelő működését, így csökkentve a vizeletcsepegés panaszait” – részletezi Dr. Parrák Zita. A kezeléshez kifejezetten a hüvely nyálkahártyájára kifejlesztett frakcionált CO2 lézer eszközt alkalmaznak, mely aktiválhatja a kollagén termelést, ezáltal fokozza a hüvely rugalmasságát. „Ez a lézeres hüvely-fiatalító eljárás a jelenlegi leghatékonyabb, nem sebészeti és nem gyógyszeres módszer. Ajánlott a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás, valamint a szülést követő hüvelyfali megereszkedés megelőzésére és kezelésére. A CO2 lézer egy speciális szkenner segítségével fejti ki hatását, javítja a hüvely vérellátását, nedvességtartalma fokozódik, a hám ellenállóbb és rugalmasabb lehet” – tudjuk meg az orvos-esztétikai szakértőtől.

Hölgyeim! Tessék száműzni a bő mackónadrágokat és az egész évre előre megvásárolt betéteket is bedobozolhatják, hiszen az eddig titokban tartott problémára van megoldás, csak merni kell segítséget kérni!

Forrás: Purecom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X