Főoldal > EGÉSZSÉG > Csak pozitívan!

Csak pozitívan!

0

Írta:

Csak pozitívan! Új év, új fogadalmak. Ezekben általában megtiltunk magunknak valamit: tilos ételek, kalióriaszám, amit nem szabad átlépni, nevek, akikkel nem szabad többet randizni… Már aki megfutja még ezt a felesleges kört. Én már évek óta nem azt szabom meg magamnak, mi az, amitől tartózkodom a következő évben, hanem azokat a dolgokat határozom meg, amiket […]

Csak pozitívan!

Új év, új fogadalmak. Ezekben általában megtiltunk magunknak valamit: tilos ételek, kalióriaszám, amit nem szabad átlépni, nevek, akikkel nem szabad többet randizni…

Már aki megfutja még ezt a felesleges kört. Én már évek óta nem azt szabom meg magamnak, mi az, amitől tartózkodom a következő évben, hanem azokat a dolgokat határozom meg, amiket feltétlenül szeretnék megtenni.

Hogy többet leszek a barátaimmal. Elolvasom ezt a könyvet az éjjeliszekrényemen. Hetente legalább kétszer tornázom. És azt is, hogy ha valamelyiket az előbbiek közül nem tudom betartani… nos, akkor is jól fogom érezni magam.

Szóval legyen ez egy olyan év, amiben több lesz a jó érzés, mint a tiltás. Ehhez szeretnénk neked hasznos tanácsokkal, varázslatokkal és gyakorlatokkal segíteni. Kezdd el, menni fog.

Boldog, egészséges évet kívánok!

 

Akovács Éva


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X