Főoldal > EGÉSZSÉG > igazi_pihenes_gyerekkel

igazi_pihenes_gyerekkel

0

Írta:

Egy családi utazás megszervezése komoly fejtörést is okozhat. Milyen idős gyermekkel merjünk útnak indulni? Hogy teremtjük meg ott az otthon kényelmét? Mit fog a kicsi enni? Be kell-e csomagolnunk a fél háztartást az útra? Lesz-e lehetősége a szülőknek valóban pihenni? Mit ér a wellness pihenés, ha az ember 24 órában anyuka? Az alsópáhoki Kolping Hotel a […]

0006465_3.jpg ()

Egy családi utazás megszervezése komoly fejtörést is okozhat. Milyen idős gyermekkel merjünk útnak indulni? Hogy teremtjük meg ott az otthon kényelmét? Mit fog a kicsi enni? Be kell-e csomagolnunk a fél háztartást az útra? Lesz-e lehetősége a szülőknek valóban pihenni? Mit ér a wellness pihenés, ha az ember 24 órában anyuka?

Az alsópáhoki Kolping Hotel a tartalmas pihenésre vágyó családok első számú kedvence. 11 év folyamatos fejlesztés: itt minden a családokról szól! Családi apartmanjaik berendezésénél a legkisebbek kényelmére is gondoltak – fele annyi csomag, dupla élvezet! Éttermeik étlapján is mindenki talál kedvére való falatokat, még az ételallergiás kisgyermekekre is finom falatok várnak.

0006465_1.jpg ()

A gyerekek szórakozásáról az ország legnagyobb szállodai játékbirodalma: Bobóország gondoskodik (óvodával, bölcsődével és egy kétemeletes, labdafürdős dühöngővel). A babajátszótér közelében pelenkázó kuckót, altatószobát alakítottak ki, és a szoptatáshoz is nyugodt körülményeket biztosítanak.

Az idei nyártól egy igazi tini klubban graffitik között darts, fun hockey, 8 személyes XXL csocsó, és Play Station várja a tizenéveseket. Amíg a gyermekek Bobóországban kalandoznak a szülőknek is jut egy kis pihenés: beszélgetés egy pohár bor mellett vagy nyújtózás az élményfürdőben. De akár a nagyi is csatlakozhat, hiszen ő sem fog unatkozni. Sőt, még mozgásszervi panaszaira is találhat enyhülést, hiszen az idén nyáron a szálloda saját kútból származó termálvizét hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították.

0006465_2.jpg ()

Még tartalmasabb pihenés? A téma heteken sok új ismeret vár a családokra: decemberben már a 4. babaúszó tábor indul, megtanuljuk a babamasszázs fogásait, és az intim tornán is együtt szorítunk – a tanultakat otthon is lehet kamatoztatni!

+ 1 érv, hogy az egész család jöjjön!
2007.12.09-14.

2 felnőtt + 2 gyerek + a nagyi INGYEN pihen a Kolpingban!
További információk

A 2008-as év legkedvezőbb ajánlata: 4=5!
2008.01.02-31.

Ha 5 éjszaka szállást foglalsz a fenti időszakra a Kolping Hotelbe, az ötödik éjszaka a szálloda ajándéka. 
További információk
Részletekért és további akciókért látogass el honlapunkra: www.kolping.hotel.hu  

Tel: 83/344-143, E-mail: sales@kolping.hotel.hu ,

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X