Főoldal > EGÉSZSÉG > sieles_es_wellness_egy_idoben_egy_helyen

sieles_es_wellness_egy_idoben_egy_helyen

0

Írta:

Az idei kiállításokra már most érdemes készülni, hiszen ezúttal is rengeteg újdonság van készülőben. A vállalkozó kedvű látogatók az idei évben a tubing siklás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg. A kevésbé vakmerő, de egyébként mindenre kész látogatók sí- és snowboard szimulátorral tehetik próbára ügyességüket és nevezhetnek a Heavy Tools – Hó-Show kupáért. A „síkvidéki” télisport, a korcsolya […]

Az idei kiállításokra már most érdemes készülni, hiszen ezúttal is rengeteg újdonság van készülőben.

A vállalkozó kedvű látogatók az idei évben a tubing siklás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg. A kevésbé vakmerő, de egyébként mindenre kész látogatók sí- és snowboard szimulátorral tehetik próbára ügyességüket és nevezhetnek a Heavy Tools – Hó-Show kupáért. A „síkvidéki” télisport, a korcsolya szerelmesei pedig igazán remek pályán próbálgathatják tehetségüket. Az idei évben a Sztárok a jégen! legnépszerűbb szereplői is jégre lépnek, akik produkciójukkal a tévé nézők után most a HÓ-SHOWlátogatói számára is igazi show hangulatot teremtenek. A slide pályán kétóránként bemutatókat láthat a nagyközönség, november 10-én 16 órától pedig a legjelesebb hazai sliderek részvételével kerül megrendezésre a 2. Indoor Slide Jam.

A programok mellé a karácsonyi hangulat is beköltözik négy napra a Vásárközpont A pavilonjába. A HÓ-SHOW idei sztárvendége az igazi Mikulás lesz! Igen, nem tévedés: az igazi, lappföldi Mikulás is itt lesz velünk négy napig a gyerekek (kisebbek és nagyobbak) örömére.

Természetesen aHÓ-SHOWkiállítói kínálata ezúttal is igen széles és gazdag választékot nyújt a téli sportok szerelmeseinek: a használt felszerelésektől és síruháktól a legdivatosabbakig – számos kedvezménnyel. A felszerelés mellé pedig a sí utakból is lehet csemegézni. A kiállítás díszvendége Ausztria STUBAI gleccser sírégiója lesz. A sípályák hangulatát idéző ízeket a HÓ-SHOWhüttéjében élvezhetik.

0006392_1.jpg ()

Azoknak, akik a fagyos sportok helyett (vagy mellett) a szaunák, élmény- és termálfürdők vagy az évszaktól független wellness világába vágynak, szintén nem kell messzire menniük: a HÓ-SHOWmellett, a D pavilonban várja őket a SPA&WELLNESSegészségturisztikai kiállítás. A Spa kiemelt témája az élményfürdőzés és a várható kínálatot tekintve senki nem marad szárazon!

A programra itt sem lehet panasz: arckezelés bemutató, kozmetikai tanácsadás, japán, polinéz, indiai és thai egészségmegőrzési tippek, ingyenes masszírozás, dietetika, karakter-meghatározás és még folytathatnánk, mindez szakértőktől.

Természetesen itt sem maradhat ki a jóízű ebéd a látogatásból, ehhez reform főzőcske és salátabár áll a látogatók rendelkezésére.

További információk és részletes program a www.hoshow.hu és www.spahungary.hu  honlapokon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X