Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 jel, hogy a pasid szeret

5 jel, hogy a pasid szeret

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta:

A legtöbb férfi sokáig hallani sem akar arról, hogy egyetlen nő mellett élje le az egész életét. Míg a nők általában már kislánykoruktól fogva a leendő párjukról álmodoznak, addig az erősebb nem tagjai még felnőttként is szívesen hagynak valamilyen „menekülőutat”, hogy a számukra terhes kapcsolatból kiléphessenek. Ha szeretnéd kideríteni, hogyan érez irántad valójában a kedvesed, […]

A legtöbb férfi sokáig hallani sem akar arról, hogy egyetlen nő mellett élje le az egész életét. Míg a nők általában már kislánykoruktól fogva a leendő párjukról álmodoznak, addig az erősebb nem tagjai még felnőttként is szívesen hagynak valamilyen „menekülőutat”, hogy a számukra terhes kapcsolatból kiléphessenek.

0007077_2.jpg ()

Ha szeretnéd kideríteni, hogyan érez irántad valójában a kedvesed, figyelj oda az intő jelekre!

1. jel
Szereti veled lenni
A párkapcsolat fogalma korábban a szombat esti randiban merült ki nála, most azonban legszívesebben minden idejét veled töltené. Ha nem találkoztok, hiányzol neki, ha viszont több estét is együtt töltötök a héten, nem fél attól, hogy nem találtok közös közös beszédtémát – és nem ijed meg akkor sem, ha néha csak csendben ültök egymás mellett.

2. jel
Hajlandó komprisszumot kötni
Ha valamit a fejébe vesz, semmi sem állhat az útjába – mondják róla a barátai. Te vagy az egyetlen, akire hallgat, és aki miatt hajlandó áldozatot vállalni. Anélkül, hogy megkérnéd, szívesen kihagy egy sörözést a haverokkal, sőt, egy idő után még a fogkrémes tubust is igyekszik a végén kinyomni a kedvedért…
Fontos, hogy együtt tudjatok működni a mindennapokban, de vigyázz, hogy ne követelj tőle túl nagy áldozatokat! Még a legjobb kapcsolatban is előfordulnak konfliktusok – érzelmeitek erősségét pedig éppen az mutatja, hogyan tudjátok ezeket megoldani.

3. jel
Elbűvölőnek tartja a furcsa szokásaid
A férfiak gyakran csodálkoznak a nőkön – nem értik, miért kell minden egyes ruhadarabot megérintenünk az üzletben, vagy hogy miért van nálunk esernyő, amikor süt a nap. Ha valóban fontos vagy a kedvesednek, akkor nem rökönyödik meg ezeken a dolgokon. Csendben mosolyogva elfogad olyannak, amilyen vagy.
Az is fontos, hogy értékelje a humorérzékedet. Sok „macsó” mindent megtesz azért, hogy szövegével levegye a lábáról a nőket, de meglepődik, ha egy nőtől is csípős poénokat hall. Ha a párod nevet a megjegyzéseiden, akkor nyilvánvalóan egyenrangú partnerének tekint – arról nem is beszélve, hogy a humor később sok konfliktuson is átsegíthet benneteket.

0007077_1.jpg ()

4. jel
Gondot visel rád
Az igazság az, hogy a férfiakat egyáltalán nem érdekli azoknak a lányoknak az élete, akiket csupán egyetlen éjszakára szedtek fel. Amikor azonban szerelmesek, ők is épp annyira aggódnak, mint mi. Ha szeret, akkor legalább annyira ideges, min te, ha nem tudja, hol vagy, vagy ha kikapcsolod a telefonod.
Örül a sikereidnek és lehangolja, ha rossz napod van – a férfiak azonban gyakran nehezebben mutatják ki az érzelmeiket, ezért ne sértődj meg, ha nem próbál meg mindenáron felvidítani!

5. jel
Nem várja el, hogy tökéletes légy
Tedd a szívedre a kezed: ugye előfordult már, hogy azon gondolkoztál, mennyivel tetszenél jobban a pasidnak, ha olyan lenne az alakod, mint J. Lo-é, vagy Angelina Jolie-é? Senki sem születik tökéletesnek, és a legtöbben ember nem tud állandóan saját megjelenésével foglalkozni. Ha igazán szeret, természetesnek tartja, ha reggelente fáradt és morcos vagy, ha télen a náthától kipirosodik az orrod, vagy netán felszalad néhány kiló – az igazán szerelmes férfi számára te magad vagy fontos. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X