Főoldal > EGÉSZSÉG > a_szepseg

a_szepseg

0

Írta:

A szépség ott rejtőzik az élet kis és nagy pillanataiban, és csak arra vár, hogy felfedezzük. Önmagunk és személyes kapcsolataink ápolása – ezek azok a pillanatok, melyek a szépséget mindenki számára érzékelhetővé teszik. Egy NIVEA-tanulmány szerint a szépség sokkal többet jelent számunkra, mint csupán a külső megjelenést. Egy szeretett személy gondolata, egy gyengéd érintés, vagy […]

A szépség ott rejtőzik az élet kis és nagy pillanataiban, és csak arra vár, hogy felfedezzük. Önmagunk és személyes kapcsolataink ápolása – ezek azok a pillanatok, melyek a szépséget mindenki számára érzékelhetővé teszik.

Egy NIVEA-tanulmány szerint a szépség sokkal többet jelent számunkra, mint csupán a külső megjelenést. Egy szeretett személy gondolata, egy gyengéd érintés, vagy egy mosoly: a szépséget éppúgy megtalálhatjuk a mindennapokban, mint a különleges pillanatokban. A szépség nem merül ki a „külcsínben”: benne van az is, amit és ahogyan érzünk, és az is, akik valójában vagyunk. Azt mondják, hogy a szépség a szemlélő szemeiben rejlik. Mások hozzáteszik: „…a szépség mindenkiben fellelhető, csak figyelmesebben kell keresnünk”.

FEDEZD FEL A PILLANAT VARÁZSÁT!
Így rálelhetünk arra az egyedülálló élményre, mely a különleges pillanatokban rejlik: egy olyan tünékeny és ritka csodára, melyet puszta szavakkal nehéz kifejezni. Ezeket

a pillanatokat minden érzékünkkel meg kell ragadnunk! Lehet ez egy váratlan pillantás, amikor a tekinteted egy idegenével találkozik, és a levegő hirtelen megtelik elektromossággal – éld át a pillanat örömét! Legyen szó egy koncertről, egy buliról, vagy egy sporteseményről, ha kitárod az érzékeidet, minden napot megtölthetsz ilyen varázslatos pillanatokkal!

0007805_1.jpg ()

AZ ÉLET TELE VAN VARÁZSLATOS PILLANATOKKAL – CSAK RÁJUK KELL TALÁLNOD!
A hétköznapok is magukban rejtik a csodát és a szépséget, melyet három egyszerű trükk segítségével könnyedén előcsalogathatsz:

ENGEDD MAGAD MEGLEPNI!
A különleges pillanatok váratlan ajándékok. Ne tervezd meg túl szigorúan a napjaidat, hagyj helyet a meglepetéseknek is!

INSPIRÁLD AZ ÉRZÉKEIDET!
Ha nem figyelsz eléggé, könnyedén elszalaszthatod a varázslatos pillanatokat. Egy dal, egy illat, egy jó beszélgetés, egy csók, vagy akár egy érdekes alakú felhő – a csoda a legváratlanabb módon találhat rád.

OSZD MEG A CSODÁT!
Ezeket a pillanatokat természetesen egymagadban is élvezheted. Ám a hétköznapi csodáknak van egy közös vonásuk: ha megosztjuk másokkal, kétszer olyan értékesek és hatásosak. Ossz meg valami különösen szépet azokkal, akik körülötted vannak!

A kisugárzás egy a szépség rengeteg arca közül.

A NIVEA értelmezésében a szépség olyan holisztikus, egyedi, ugyanakkor sokszínű élmény, amit nap, mint nap, újra és újra megtapasztalhatunk.

www.NIVEA.hu

Oszd meg velünk, számodra mit jelent a szépség:

www.nivea.hu/szepseg


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X