Főoldal > EGÉSZSÉG > 7 tipp, ami feldobja a szerelmi életed

7 tipp, ami feldobja a szerelmi életed

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta:

A szex egy idő után még a legjobban működő kapcsolatokban is kiszámíthatóvá válik. Bár az összeszokottságnak is megvan a maga szépsége, ha nem szeretnéd, hogy a szerelmeskedés a fogmosás és az elalvás közti programok egyike legyen, időnként új trükkökre lesz szükséged. 7 tippünk most segít, hogy egy kicsit feldobd a szerelmi életed! Kezdjetek újra randizni!A […]

A szex egy idő után még a legjobban működő kapcsolatokban is kiszámíthatóvá válik. Bár az összeszokottságnak is megvan a maga szépsége, ha nem szeretnéd, hogy a szerelmeskedés a fogmosás és az elalvás közti programok egyike legyen, időnként új trükkökre lesz szükséged.

7 tippünk most segít, hogy egy kicsit feldobd a szerelmi életed!

Kezdjetek újra randizni!
A nagy beszélgetésekre és hallgatásokra nemcsak a kapcsolat elején van szükség – hogy megőrizzétek azt a szenvedélyt, ami a kapcsolatotokat eleinte jellemezte. Két-három havonta menjetek el kettesben vacsorázni, vagy töltsetek el néhány órát úgy az otthonotokban, hogy kizárólag egymással foglalkoztok!

Mondd ki bátran, mire vágysz!
A vágyainkról, titkos gondolatainkról sokszor még a partnerünknek is nagyon nehéz beszélni – pedig a férfiak és a nők egyaránt fantáziálnak a szexről. Légy őszinte a pároddal, de ne felejtsd el őt sem meghallgatni – sokszor már az első ilyen intim beszélgetésnek is összebújás lesz a vége.

0009500_1.jpg ()

Aludjatok máshol!
Semmi sem dobja fel úgy a szerelmi életeteket, mint ha időnként máshol töltitek az éjszakát. Mindegy, hogy egy elegáns szállodába mentek, vagy a vidéki barátaitokat látogatjátok meg – az új környezet biztosan meghozza majd a kedveteket az összebújáshoz.

Teremts hangulatot a hálószobában!
Ha nem tudtok elszabadulni otthonról, tedd a saját hálószobátokat szerelmi fészekké – nincs is szükséged másra, mint néhány kellemes, meleg színű díszpárnára, néhány mécsesre vagy kellemes fényű lámpára. Tűntess el azonban minden olyasmi, ami megzavarhatná a meghitt pillanataitokat – a tévének, számítógépnek, iratoknak nincs helyük a hálóban!

Próbáld lassabban!
A régóta tartó kapcsolatokban a szex egyre sematikusabbá válik. Ennek nemcsak a megszokás az oka – nehéz ugyanis azokat a szokásokat megváltoztatni, melyekkel biztos élvezetet tudtok okozni egymásnak. A szeretkezéseitek így nemcsak egyformává, hanem egyre rövidebbekké is válnak. Próbálj mindent sokkal lassabban, kimértebben csinálni! A hosszú előjátékra nemcsak a nőknek van szükségük – a szakemberek szerint a lassú szeretkezés a férfiak bizonyos szexuális problémáira is megoldást jelenthet.

Ne törődj vele, mások hogyan csinálják
Az újságok és a könyvesboltok tele vannak azokkal olyan kiadványokkal, amelyekből megtudhatod, milyen is a „jó szex” – ne gyötörd magad ezekkel a bölcsességekkel, és felejtsd el azt is, amit a barátnőid mesélnek! A szexhez való viszonya minden embernek más és más. Egyesek naponta, mások hetente csak egyszer-kétszer kívánják – hogy mikor és milyen szeretkezésre vágysz, az függ az aktuális hangulatodtól, lelkiállapotodtól és az egészségedtől is.  A szexben mindig azt tedd, ami jólesik – egyedül csak azt kell figyelembe venned, hogy mire vágyik a partnered.  

Ne add fel!
Ne ess kétségbe, ha a szexszel kapcsolatos problémáitok nem oldódnak meg azonnal. Ahhoz, hogy az együttléteitek szenvedélyesebbé váljanak, talán másféle újításokra is szükségetek van. Vess ne minél több trükköt, de készülj fel a kudarcokra is – ha pedig minden módszer eredménytelennek tűnik, kapcsolatod megmentése érdekében bátran fordulj szakemberhez!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X