Főoldal > EGÉSZSÉG > Mi kell a férfinak?

Mi kell a férfinak?

párkapcsolatszerelem
0

Írta:

Mikor arra vársz, hogy végre rád találjon a herceged, gyakran ezt érezheted: „A férfiak csak szórakozni akarnak”, vagy „…ki igazodik ki rajtuk, ha mindig mást mondanak, mint amit végül tesznek?” – összegezheted újabb csalódásod tapasztalatát. Íme a titok, mit keres a férfi a nőben, és hogyan ismerheted fel, viselkedése valójában mit üzen! Mit akar a […]

Mikor arra vársz, hogy végre rád találjon a herceged, gyakran ezt érezheted: „A férfiak csak szórakozni akarnak”, vagy „…ki igazodik ki rajtuk, ha mindig mást mondanak, mint amit végül tesznek?” – összegezheted újabb csalódásod tapasztalatát. Íme a titok, mit keres a férfi a nőben, és hogyan ismerheted fel, viselkedése valójában mit üzen!

Mit akar a férfi?

0009569_1.jpg ()

Ha hiszed, ha nem, a férfiak is tartós kapcsolatra vágynak. Van, aki már húszévesen, van, aki csak a harminchoz közel, és akad olyan is, akinek ehhez be kell töltenie a negyvenet. Mindig vannak persze kivételek, de a legtöbb férfinak fontos, hogy érezhesse: szeretik és érzelmileg biztonságban van.
Mégis könnyű elriasztani őket, ha túl korán vagy túl gyakran kezded firtatni a közös jövőtöket. A „Mondd, te szeretnél gyerekeket?” típusú kérdésekkel nem érdemes előrukkolnod a harmadik randi hevében. A legtöbb férfi szeretne egyszer családot, gyerekeket: de az is igaz lehet, hogy őket a természet minél több partner megismerésére programozta. Ez persze nem ad felmentést a monogámia alól, de jobban teszed, ha ezzel a témával vársz addig, míg komolyra fordulnak a dolgok.

És mit tehetsz te?

Igyekezz az arany középutat megtalálni: elriaszthatod, ha az első randi után sms-ekkel bombázod, de legalább ennyire hervasztó lehet, ha túlságosan visszafogott vagy. Igen, a pasik szeretik, ha a”zsákmányért” küzdeni kell, de közben ugyanolyan bizonytalannak érezhetik magukat, mint te. Ha olyan jelet adsz, amire magad is vágysz, előre lendítheted az eseményeket. Ehhez persze az kell, hogy legyenek körülötted potenciális jelöltek. De mit tegyél, ha a munkahelyeden, a tornaórán, a suliban, a baráti körödben csupa nővel vagy körülvéve? Fogj velük össze, és adj egy esélyt, hogy rád találjon a herceged: a biliárdszalonban, a kosármeccsen, az autókiállításon – olyan „pasis” helyeken, ahol már puszta megjelenéseddel is feltűnést kelthetsz. 

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X