Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 tipp, hogy fitten induljon a nap

3 tipp, hogy fitten induljon a nap

arcmasszázsmozgásreggel
0

Írta:

Zuhany, kicsit másképp Egyre több híve van a reggeli zuhanyzásnak, nem véletlenül. A rád zubogó víz ugyanis tökéletesen felüdíti az egész testet. Vess be friss illatú tusfürdőket, például citromosat vagy almásat! Tipp: A tusolás ne tartson öt percnél tovább, és a végén legalább egy percig váltogasd a hideg és a meleg vizet. Ez felpezsdíti a vérkeringésedet, feszessé teszi […]

Zuhany, kicsit másképp

0009867_1.jpg ()

Egyre több híve van a reggeli zuhanyzásnak, nem véletlenül. A rád zubogó víz ugyanis tökéletesen felüdíti az egész testet. Vess be friss illatú tusfürdőket, például citromosat vagy almásat!

Tipp: A tusolás ne tartson öt percnél tovább, és a végén legalább egy percig váltogasd a hideg és a meleg vizet. Ez felpezsdíti a vérkeringésedet, feszessé teszi a kötőszövetet, és minden másnál jobban magadhoz térít!

Tárd ki az ablakot és mozogj!
Ébredés után nyisd ki az ablakot, és alaposan szellőztess ki! A reggeli torna csak akkor hatékony, ha jó mélyeket tudsz szippantani a friss levegőből!

Tipp: Kezdd a napot kombinált légzőgyakorlattal!

  • Állj kis terpeszbe, a hátad legyen egyenes.
  • Vegyél nagy lélegzetet, és miközben szívod be a levegőt, emelkedj lábujjhegyre, a karodat emeld a fejed fölé.
  • Tartsd meg ezt a pózt pár másodpercig, majd szép lassan fújd ki a levegőt, engedd vissza a karodat és a talpadat!
  • Fuss helyben egy-két percig, majd lassan guggolj le tízszer!
  • Utána feküdj hanyatt az ágyon, támaszkodj meg a két könyököddel, és ollózz a lábaiddal kb. 2 percig.

Szépülj arcmasszázzsal!
A reggeli torna utolsó lépését sminkelés előtt, a fürdőszobában is elvégezheted, hiszen nemcsak felfrissít, de a bőrödnek is jót tesz!

Tipp:
Formálj “oooo” hangsort a száddal, miközben nappali krémeddel finoman masszírozd át az arcod két oldalát! Hüvelykujjaddal simítsd át az állad környékén lévő bőrt, ez segíti a vér áramlását és a méreganyagok távozását! Kapcsolj stresszmentes üzemmódra: finoman nyomkodd meg a halántékodat mindkét oldalon, majd masszírozd át körkörös mozdulatokkal.

  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X