Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 jel, hogy megcsalnak

5 jel, hogy megcsalnak

megcsaláspárkapcsolatszex
0

Írta:

Női parfüm illatát érzed párod ingén? Néha elkapsz egy-egy elrévedő pillantást? Egyre gyakrabban kell egyedül töltened az estéket, mert a nagy Ő titokzatos esti megbeszélésekre jár? Nem csoda, hogy gondolataid közé beférkőzik a féltékenység és a gyanakvás. Vegyél erőt magadon, és minél hamarabb derítsd ki az igazságot, hiszen a bizonytalanságnál minden jobb. Cikkünkből megtudhatod, milyen […]

Női parfüm illatát érzed párod ingén? Néha elkapsz egy-egy elrévedő pillantást? Egyre gyakrabban kell egyedül töltened az estéket, mert a nagy Ő titokzatos esti megbeszélésekre jár? Nem csoda, hogy gondolataid közé beférkőzik a féltékenység és a gyanakvás. Vegyél erőt magadon, és minél hamarabb derítsd ki az igazságot, hiszen a bizonytalanságnál minden jobb. Cikkünkből megtudhatod, milyen jelekre érdemes odafigyelned! Ne feledd: egy jel nem jel, de ha tömegével veszed észre az aggasztó „tüneteket”, ne dugd homokba a fejed!

0011002_1.jpg ()

1. jel: Hangulatember lett
A félrelépés a tévhittel ellentétben nemcsak annak rossz, akit megcsalnak, hanem a megcsalónak is, aki kénytelen kettős életet élni. Nem tiszta a lelkiismerete, ez pedig kínzó bűntudatot okoz. Egy ilyen teher miatt nem tud rendesen aludni, nappal pedig ingerült és zavart. A rossz hangulatot, az ingerültséget és az általános idegességet természetesen okozhatja teljesen más probléma is, például munkahelyi konfliktusok vagy éppen családi gondok – de ezekről valószínűleg te is tudnál. Akkor vond kérdőre kedvesed, ha mindenféle látható ok nélkül változott meg.

2. jel: Féltékenykedik
Még hogy ő féltékeny? Ugyan első látásra furcsán hangzik, de igaz: mivel párod esetleg már benne van egy árnyékkapcsolatban, hirtelen eszébe jut, mi van akkor, ha te is megcsalod őt. Lehetséges, hogy féltékenységi jeleneteket is rendez, így próbálja elterelni magáról a figyelmedet. Légy résen és beszéljetek a dologról!  

3. jel: Új szokásai lettek
Párodnak hirtelen új hobbija van? Megváltozott a zenei vagy a filmes ízlése, és olyan elfoglaltságokban is szívesen részt vesz, amit addig utált? Esetleg edzeni kezd, miközben eddig be nem lépett volna egy konditerembe? Új frizurát vágat, vagy éppen szoláriumba kezd járni? Akkor valószínűleg van körülötte egy olyan ember, aki óriási hatással van rá. Ne feledd, hogy ez lehet egy barát, egy munkatárs, de akár egy nő is.

4. jel: Szex, csak kicsit másképp
Míg eddig szinte minden nap megkívántátok egymást, most hirtelen alig lehet őt berángatni az ágyba? Vagy éppen fordítva: feltűnően sokat akar szerelmeskedni veled, ami egyébként egyáltalán nem jellemző rá? Először beszélgess el vele, hogy mi változott meg köztetek. Ha nem tud elfogadható magyarázatot adni, akkor kezdj el gyanakodni: mind a túl sok, mind a túl kevés szex oka lehet a lelkiismeret-furdalás.

5. jel: Megváltozott az érzelmi kapcsolatotok
Az érzelmek megváltozása minden baj forrása, amelyet csak tovább mélyít a harmadik fél megjelenése. Ritkán vagy soha nem mondja, hogy szeret, tökéletesen elhidegül tőled? Ha felhozod neki a problémáitokat, nem hajlandó beszélni róluk. De ami még fontosabb: egyáltalán nem foglalkozik a jövőtökkel. Amíg eddig szívesen tervezgettetek együtt, most kifejezetten idegessé válik, ha ez a téma kerül szóba.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X