Főoldal > EGÉSZSÉG > Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak!

Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak!

házasságpárkapcsolat
0

Írta:

Akár párt keresel, akár a jelenlegi kedveseddel szeretnéd leélni az életed, nem árt, ha tudod, hogy milyen viselkedés jön be a férfiaknak. Cikkünkből kiderül, hogy a legtöbb pasi milyen típusú nőre vágyik: gondoskodó feleségre vagy egy igazi szexistennőre. 1. Sose kezdeményezz nyíltan!Akár tetszik, akár nem, a „vadász” szerepe a férfié, ami persze nem jelenti azt, hogy […]

Akár párt keresel, akár a jelenlegi kedveseddel szeretnéd leélni az életed, nem árt, ha tudod, hogy milyen viselkedés jön be a férfiaknak. Cikkünkből kiderül, hogy a legtöbb pasi milyen típusú nőre vágyik: gondoskodó feleségre vagy egy igazi szexistennőre.

1. Sose kezdeményezz nyíltan!
Akár tetszik, akár nem, a „vadász” szerepe a férfié, ami persze nem jelenti azt, hogy neked védtelen „áldozattá” kell válnod. Számtalan apró trükkel hívhatod fel magadra a figyelmet  – sokszor már egy szexi kivágott felső is megteszi a hatást, ám előfordulhat, hogy máskor  fondorlatosabb taktikákhoz kell folyamodnod.

Tippünk: Figyelj arra, hogy a partnered mindig úgy érezze, ő tette meg a döntő lépést. Elég, ha csak te tudod, mennyi munkádba került, amíg végre felfigyelt rád.

0011160_1.jpg ()

2. Légy szexi, de ne rámenős!
Természetes, hogy az első randin szeretnél nagyon vonzó és kívánatos lenni. Ne feledd, hogy a férfiak nagy része köldökig dekoltált felsőrészekben pózoló nőket csak a magazinok címlapjain mustrál szívesen. A valóságban nem szívesen mutatkoznának egy ilyen lenge öltözékű barátnővel.

Tippünk: Az sem mindegy, hogyan fejezed ki a  vonzalmadat iránta! Egy ártatlannak tűnő érintés a karján, vagy a térdek összekoccanása az autóban sokkal jobban felkelti a férfiak érdeklődését, mintha azonnal szorosabb kontaktust keresnél.

3. Várj az első együttléttel!
A férfiak szeretik sürgetni a szexet, de hosszútávon nem sokra becsülik azt a nőt, akivel már az első randevú után ágyba bújhatnak. Neked is az az érdeked, hogy  az első közös éjszakát ne hamarkodjátok el túlságosan. Szeretkezéskor a nők szervezetében oxitocin szabadul fel, amely növeli a ragaszkodás és az elköteleződés érzését.

Tippünk: Ne sürgesd az első éjszakát! Csúnyán megégetheted magad, ha egy olyan férfi váltja ki belőled ezt az odaadást, akivel még alig ismeritek egymást. A szex akkor lesz mindkettőtök számára a legizgalmasabb, ha nem engedtek azonnal a vágyaitoknak!

4. Ne ijesztgesd a jövővel!
A férfiak a kapcsolatot sokáig csak élvezni akarják. Úgy gondolják, hogy a felelősségteljes döntésekre bőven lesz még idejük. Eszedbe se jusson az első együtt töltött hétvégén szóba hozni, hogy milyen esküvőt és hány gyereket szeretnél. Az ilyen kijelentésektől a legtöbb férfi azonnal menekülőre fogja a dolgot!

Tippünk:
Bízz a kedvesedben, ha tartós kapcsolatra vágysz: ne hívogasd félóránként, és ne olvasgasd az üzeneteit! A bizalmatlanság – feltéve, ha nincs okod rá – megmérgezi a kapcsolatotokat. Ha úgy érzed, hogy a kedvesednek mégis van rejtegetnivalója, beszéljétek a dologról. Utána ráérsz azon gondolkozni, hogyan vess véget a kapcsolatnak.

5. Gondoskodj róla!
Ha hiszed, ha nem, a férfiak igenis vágynak a gondoskodásra. Bár tudják, hogy te is rengeteget dolgozol, örülnek, ha este meleg vacsora várja őket, reggel pedig tiszta ruha sorakozik a szekrényben.

Tippünk: Ne vedd a nyakadba a háztartás minden nyűgét, de néha lepd meg a kedvesedet valamilyen apró figyelmességgel! Vasald ki az ingét, készítsd el a kedvenc ételét, vagy lepd meg néhány doboz sörrel, egy palack finom borral.  Ha ügyesen tudatosítod benne, hogy neked ez nem kötelességed, a kedvéért viszont szívesen megteszed, akkor ő is biztosan viszonozza a kedvességedet – akár egy nagy csokor virággal, vagy azzal, hogy reggel ő ágyaz be helyetted.
 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X