Főoldal > EGÉSZSÉG > Karcsúsító tippek a júniusi Wellness magazinban

Karcsúsító tippek a júniusi Wellness magazinban

diétamagazinwellness
0

Írta:

A Zóna-diéta a kilencvenes évek közepén kezdte meg hódító útját, és kiegyensúlyozott étrendje, arányos tápanyagbevitele, valamint minimális tiltásai miatt hamar a legkedveltebb módszerek közé emelkedett. Jennifer Aniston, Cameron Diaz és Melanie Griffith azóta is kitart mellette. A programot Barry Sears amerikai orvos fejlesztette ki. Majdnem két évtizedig foglalkozott a cukorbetegség okozta szívproblémákkal, mivel a családjában […]

0011275_1.jpg ()

A Zóna-diéta a kilencvenes évek közepén kezdte meg hódító útját, és kiegyensúlyozott étrendje, arányos tápanyagbevitele, valamint minimális tiltásai miatt hamar a legkedveltebb módszerek közé emelkedett. Jennifer Aniston, Cameron Diaz és Melanie Griffith azóta is kitart mellette. A programot Barry Sears amerikai orvos fejlesztette ki. Majdnem két évtizedig foglalkozott a cukorbetegség okozta szívproblémákkal, mivel a családjában generációkon keresztül sokan küzdöttek keringési panaszokkal, sőt, több családtagjával szívroham végzett. Kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy a szívbetegségek kialakulásáért nem a magas koleszterinszint tehető felelőssé, hanem az inzulin magas szintje. 

A Zóna-diétáról még többet megtudhatsz a Wellness magazin júniusi számából, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked.

A júniusi címlap fotózásán is ott jártunk, nézd meg videónkat!

“Karcsú leszel, napbarnított, dús hajú…”
Imádom az ilyen hirdetéseket. Reményt adnak. Vége a világos bőröm napoztatásának, vége az izzasztó kardioedzéseknek, elmegyek, megkezelnek, és új életet kezdek. A másik, ami még nagyon bejön, az előtte-utána képek. Imádom, ahogy a képernyőn a széles csípő, a vaskos combok és puha hasi kőkemény, izmos (és persze napbarnított) testté alakul. Jó, jó, tudom, hogy számítógépes trükk, de akkor is… Az ilyen képek láttán érzem, hogy semmi sem lehetetlen. Habzsoltad a sütit egész hétvégén? Igazából mást sem csinálsz hónapok óta, csak eszel és tévézel? A bikinipróbálgatás után depressziósan hagytad ott a próbafülkét? Sebaj, hiszen ott mosolyog a képernyőn az az apró sortos szépség, aki állítja, hogy ha majd megveszed ezt a kis műanyag kütyüt, rácsatolod a hasadra, az majd pár nap alatt kockásra vibrálja. És már mutatja is, hogyan. Hiába strapálja magát, nem dőlünk már be. Viszont van néhány testkezelés, ami felkeltette az érdeklődésünket. És persze ki is próbáltuk őket. Csodát egyik sem ígért, viszont hatásuk tényleg volt. Olvasd el, és próbáld ki, ha tetszik valamelyik. Ja, és vedd meg nyugodtan azt az új bikinit.

                                                                                               Akovács Éva 
                                                                                                főszerkesztő


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X