Főoldal > EGÉSZSÉG > Hiszti, féltékenység? Eláruljuk, mit nem bírnak a pasik a nőkben!

Hiszti, féltékenység? Eláruljuk, mit nem bírnak a pasik a nőkben!

párkapcsolatpasi
0

Írta:

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyeket a párja nem, vagy csak nehezen tud elviselni benne. Akár a „rendmániád”, akár a túlzott érzékenységed kergeti az őrületbe kedvesedet, jó, ha tudjátok, mi bosszantja igazán a másikat. Lássuk, mi az, amit a férfiak egyáltalán nem szeretnek a nőkben! Felejtsd el a hisztit!Krokodilkönnyek, lebiggyesztett ajkak, duzzogó arc: ezeket a fegyvereket […]

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyeket a párja nem, vagy csak nehezen tud elviselni benne. Akár a „rendmániád”, akár a túlzott érzékenységed kergeti az őrületbe kedvesedet, jó, ha tudjátok, mi bosszantja igazán a másikat. Lássuk, mi az, amit a férfiak egyáltalán nem szeretnek a nőkben!

Felejtsd el a hisztit!
Krokodilkönnyek, lebiggyesztett ajkak, duzzogó arc: ezeket a fegyvereket szinte minden nő beveti, ha szeretne a kedvesénél elérni valamit. Előfordulhat, hogy az elégedetlenségedet csak sírással és kiabálással tudod kifejezni, de ha nap, mint nap könnyekkel zsarolod a kedvesedet, ő egy idő után biztosan rá fog unni a „hisztire”. A nagyjelentetek helyett nézz inkább a szemébe, és próbáld neki higgadtan elmagyarázni, mi bánt téged!

Ne kritizáld az alakod!
Nincs annál kiábrándítóbb egy férfi számára, amikor folyamatosan arról próbálod meggyőzni, hogy nagy a feneked, kicsi a melled, és nem elég lapos a hasad. Eleinte kedves bókokkal próbálja helyretenni az önértékelésedet, ám egy idő után biztos, hogy csak legyinteni fog az egészre. Fogadd el azt, hogy a párod úgy szeret téged, ahogy vagy! Ha van is néhány szépséghibád, ne hívd fel ezekre külön figyelmét – a kisebb testi hibákat a férfiak észre sem veszik!

0011647_1.jpg ()

Vásárolj, de nélküle!
A nők nemcsak egy vágyott cipőért vagy ruháért, de a hétköznapi apróságok miatt is képesek több üzletet végigjárni. A férfiak ezzel szemben csak bedobják a bevásárlókocsijukba az első terméket, ami a kezükbe akad – ennek ára és minősége pedig egyáltalán nem izgatja őket. Jobban jársz, ha a nagybevásárlást egyedül vagy a barátnőiddel intézed, kedvesedet pedig csak a legszükségesebb esetben cipeled magaddal az áruházba! Ellenkező esetben, már a második üzletnél türelmetlen lesz, és a szépen induló délután fölösleges veszekedésbe fog torkollni.

Tartsd tiszteletben a szokásait!
A rend a férfi és a nő számára nem ugyanazt jelenti. Te is azt szereted, ha a konyhában mindent azonnal megtalálsz, úgy kedvesed is csak akkor tud dolgozni, ha a koszos kávéscsészék, szétdobált papírlapok ugyanúgy hevernek az íróasztalán, ahogy otthagyta őket. Semmi nem bosszantja jobban a férfiakat annyira, mint ha egy nő az ő felségterületükön próbál rendet rakni. Ha szeretnéd elkerülni a vitákat, kérd meg a kedvesedet, hogy időnként  maga tegyen rendet.  

Ne fecsegj az exekről!
A nők szívesen kérdezősködnek az előző kedvesről, mert jó érzés hallani azt, hogy mennyivel csinosabbak, kívánatosabbak vagyunk, mint kedvesünk előző barátnője. A férfiakat ezzel szemben nem érdeklik az apró részletek, és sokszor bosszantja őket az összehasonlítás – akár pozitív, akár negatív az.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X