Főoldal > EGÉSZSÉG > Isteni pasik a láthatáron!

Isteni pasik a láthatáron!

pasiszerelemszex
0

Írta:

Ahogyan az ókori istennők, úgy az istenek is a mai napig érvényes emberi tulajdonságokat jelenítenek meg – megtalálható köztük a szívtipró, az elmélkedő és a karrierista férfi típusa. Cikkünkből kiderül, kedvesed vajon Apollón, Hermész, vagy Dionüsszosz utódja-e! Zeusz, a törtetőA főisten hosszú és véres küzdelmek árán került hatalomra – nem véletlen tehát, hogy a Zeusz-férfiban […]

Ahogyan az ókori istennők, úgy az istenek is a mai napig érvényes emberi tulajdonságokat jelenítenek meg – megtalálható köztük a szívtipró, az elmélkedő és a karrierista férfi típusa. Cikkünkből kiderül, kedvesed vajon Apollón, Hermész, vagy Dionüsszosz utódja-e!

Zeusz, a törtető
A főisten hosszú és véres küzdelmek árán került hatalomra – nem véletlen tehát, hogy a Zeusz-férfiban is nagyon erős a vezetésre való hajlam. A Zeusz-típus nem érzi magát jól alárendelt pozícióban (pl. beosztottként), a kitűzött céljaiért viszont nagyon kitartóan képes küzdeni.
Ha kedvesed Zeusz típusába tartozik, fel kell készülnöd arra, hogy a szerelemben sem elsősorban az érzelmek motiválják. Nem kimondottan hűséges típus, hiszen ő a kapcsolatait és a házasságot is egyfajta érdekszövetségként képzeli el – úgy véli, hogy az érzékiséget valamelyik alkalmi szeretőjétől is megkaphatja.

Hermész, a simlis
Hermész az istenek hírnöke, de a csalók, az útonállók, a tolvajok védelmezője is. Rendkívül jó a kommunikációs készsége, gyors észjárású, és nagyon kreatív is – ezeket a tulajdonságait azonban jó és rossz ügyek szolgálatába egyaránt állíthatja.
A Hermész-férfi hihetetlenül energikus és rendkívül szórakoztató egyéniség. Kisebb‑nagyobb hazugságai ellenére a nők odavannak érte ezért a nagy kamaszért – a „stiklijeit” egyetlen mosolyával feledtetni tudja. Hermész a szexben is merész és kísérletező, így a partnerének is eddig ismeretlen gyönyörökben lehet része – a hosszútávú elköteleződésre azonban ez a típus egyáltalán nem alkalmas.  

Apollón, a jófiú
A mitológiában Apollón Zeusz kedvenc (törvénytelen) fia; a művészetek, a törvénykezés és az íjászat istene volt. Az Apollón-férfi jóképű, tehetséges és intelligens. Hivatásában maximalista, szereti a tiszta, logikus és pontosan kiszámítható dolgokat.
Apollón ennek ellenére nem az az „álompasi”, akinek látszik – az életében ugyanis a nők nem igazán játszanak szerepet. A szex számára csak „testgyakorlás”, a nők spontán érzelemkitöréseit, hangulatingadozásait pedig nem képes megérteni. Egy Apollón-férfi mellett te is tündökölhetsz – a kapcsolatotok azonban nem sok örömmel kecsegtet, ha a kedvesed más archetípus tulajdonságait nem fejleszti magában.  

Árész, a szenvedélyes
Bár Árész a harc és a háború istene, az egyénisége egyáltalán nem zord. Rendkívül heves és impulzív alkat, az indulatait azonban nehezen tudja fékezni – az a fajta férfi, aki önmaga vagy szerettei védelmében egyáltalán nem ijed meg egy kis verekedéstől.
Heves temperamentuma a nőkkel való kapcsolatában is megmutatkozik. Kapcsolatai általában a hozzá hasonlóan öntörvényű nőkkel sikeresek. Az Árész-férfi igazán szenvedélyes és odaadó szerető, de mellette a nagy veszekedésekre is fel kell készülnöd!

Dionüsszosz, a misztikus
Dionüsszosz, a bor és a mámor istene – az egyetlen az olümposziak közül, aki halandó anyától származik. A Dionüsszosz típusába tartozó férfiakat a legjobban a végletességükről lehet felismerni. A Dionüsszosz-férfi folyton a misztikusat, a földöntúlit keresi – sajnos ezt sokan az alkoholban vagy a kábítószerekben találják meg. A Dionüsszosz-férfi nagyon jó viszonyban van a nőkkel – ezt talán feminim vonásainak és különös érzékenységének köszönheti. A dionüsszoszi férfi a szexben is a teljes extázist keresi – ha az önpusztító hajlamait féken tudod tartani, a kapcsolatotok egy semmi máshoz nem hasonlítható csodálatos, misztikus utazássá válhat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X