Főoldal > EGÉSZSÉG > Mi vár rád ma? Napi horoszkópunk elárulja!

Mi vár rád ma? Napi horoszkópunk elárulja!

csillagjegyhoroszkópnapi
0

Írta:

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten? Konfliktusok? Sikerek? Szerelem? Rendeld meg napi horoszkópodat SMS-ben és tudd meg, mire számíthatsz a hét napjain! Mi kell tenned? A napi horoszkóp szolgáltatás indításához SMS üzenetedet WSC kóddal kezdd, majd hagyj szóközt és add meg a csillagjegyed ékezetek nélkül! Például, ha a VÍZÖNTŐ jegyében születtél akkor a WSC […]

0011881_1.jpg ()

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten? Konfliktusok? Sikerek? Szerelem? Rendeld meg napi horoszkópodat SMS-ben és tudd meg, mire számíthatsz a hét napjain!

Mi kell tenned?

  • A napi horoszkóp szolgáltatás indításához SMS üzenetedet WSC kóddal kezdd, majd hagyj szóközt és add meg a csillagjegyed ékezetek nélkül! Például, ha a VÍZÖNTŐ jegyében születtél akkor a WSC VIZONTO üzenetet küldd SMS-ben a 0690617715-ös számra!
  • A napi horoszkóp szolgáltatás bruttó 480 Ft-ba kerül hetente. A regisztráció után naponta kapsz horoszkóp üzenetet telefonodra.
  • A napi horoszkóp lemondásához küldd a STOP WSC üzenetet SMS-ben a 0690617715-ös számra. Ügyfélszolgálat: Digitania Zrt., 06 1 328 5063 (normál díjas).

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X