Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex a szabadban: az 5 legjobb helyszín!

Szex a szabadban: az 5 legjobb helyszín!

erotikarandiszex
0

Írta:

Ahogy beköszönt az igazi nyár, alig várod, hogy minél több időt a szabadban tölthess, és ez igaz a szexre is? Nincs is nagyobb vágyad annál, hogy kedveseddel a csillagok alatt, a fűben vagy a homokban szeretkezzetek? A szakértők szerint a szabadtéri szex két dolog miatt is izgató: a lebukás veszélye növeli a libidót, a helyszín […]

Ahogy beköszönt az igazi nyár, alig várod, hogy minél több időt a szabadban tölthess, és ez igaz a szexre is? Nincs is nagyobb vágyad annál, hogy kedveseddel a csillagok alatt, a fűben vagy a homokban szeretkezzetek? A szakértők szerint a szabadtéri szex két dolog miatt is izgató: a lebukás veszélye növeli a libidót, a helyszín újdonsága pedig egy régóta tartó kapcsolatba is új színt hoz! Most megtudhatod, melyek a legnépszerűbb „kültéri” helyszínek, és hogy mire kell odafigyelnetek!

 

A legromantikusabb: tengerparton
Aki látott már szerelmesfilmet, az tudja, hogy a tengerparti szeretkezésnél nem nagyon létezik romantikusabb. Ám ami a moziban egészen spontán együttlétnek látszik, az a valós életben nem kevés szervezést kíván! Először is válaszd ki a napszakot: bármennyire is meglepő, de kora reggel valószínűleg sokkal kevesebb ember lesz a parton, mint este, úgyhogy érdemes megfontolnod a napfelkeltés együttlétet a naplementés helyett. Ezután találnotok kell egy félreeső partrészt, és persze magatokkal vinni egy pokrócot. Ez kötelező, ugyanis a homokszemek könnyen bejuthatnak bármilyen testnyílásba, nemcsak fájdalmat, de akár fertőzést is okozva ezzel!

Egy kellemes séta után: parkban
Nincs is izgalmasabb annál, mint egy vad szex egy nem egészen néptelen parkban. Ha éppen itt támad kedvetek huncutkodni, fontos, hogy olyan ruha legyen rajtatok, amellyel nem kell sokat bajlódni: jó választás a szoknya, illetve a könnyen nyitódó-záródó nadrágslicc. Így jóformán nem is kell megszabadulnotok a ruháitoktól, és gyorsan el tudtok iszkolni, ha valaki meglát titeket!

 

0011865_1.jpg ()

 

A hullámok hátán: vízben
Ki szeretnéd próbálni, milyen lehet a szex a vízben? Ehhez alaposan át kell gondolnod, csónakban vagy inkább közvetlenül a vízben adod át magad a gyönyörnek! Ha a csónakot választod, akkor kerüljétek el a nádast, bármennyire is vonzó rejtekhelynek tűnik, hiszen soha nem lehet tudni, hol rejtőzködik egy horgász, ráadásul az ilyen helyeken nyüzsögnek a szúnyogok. Jobban teszitek, ha kicsit bentebb eveztek a tóban vagy a tengerben. Ha inkább a víz alá bújnátok, arra figyeljetek, hogy a vizes szexhez a legideálisabb a hasatokig érő víz, az ennél mélyebb helyeken már veszélyes lehet a szerelmi légyott!

Zöld lombok között: erdőben
Túl meleg van a városban, ezért kimenekülnél pároddal a fák hűvösébe? Üljetek be az autóba, és ne is álljatok meg a legközelebbi erdőig, ahol már elengedhetitek magatokat! Döntsétek el, hogy a leparkolt autóban, vagy inkább a fűben lennétek egymáséi, de arra mindkét esetben figyeljetek, nehogy egy turistaút közelében táborozzatok le, így ugyanis könnyen meglephetnek titeket! Ha a fák alatt telepedtek le, akkor később alaposan vizsgáljátok át testeteket, nehogy a bőrötökben kullancs legyen!

A város ölelésében: erkélyen
Aki ijedős, de mégis szeretne a csillagok alatt összebújni kedvesével, az válassza az erkélyt! Itt akár romantikázni is lehet: pár gyertya, egy üveg bor, na meg jó néhány párna a kényelemért, és máris adott a hangulat. Csak nehogy a szomszéd meglásson!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X