Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek júliusra

Asztro-tippek júliusra

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta:

Rák (VI. 22. – VI. 22.)Július 14-én a Nap és az Uránusz együttállása kreatívvá tesz és segít, hogy sikeresen hozz meg egy gyors döntést. Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)Július 15. és az utána következő három nap ideális időpont, hogy megismerkedj a laja-jógával, a feloldódás jógájával. Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)Július 11-én a Hold, […]

Rák (VI. 22. – VI. 22.)
Július 14-én a Nap és az Uránusz együttállása kreatívvá tesz és segít, hogy sikeresen hozz meg egy gyors döntést.

Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)
Július 15. és az utána következő három nap ideális időpont, hogy megismerkedj a laja-jógával, a feloldódás jógájával.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Július 11-én a Hold, a Szaturnusz és a Mars a Szűz jegyében állnak együtt. Amit most tervezel, ahhoz égi segítséget kapsz.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Július 26-27-én az Oroszlánban járó Nap és Merkúr feltöltik lelki energiaraktáraidat. Ha teheted, bulizz vagy rendezz partit, töltsd az időt társaságban.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Július 12-én király trigon fényszög-kapcsolatba kerül a Hold, az Uránusz és a Nap. Ennek köszönhetően érzelmi energiaraktáraidat egész hónapra feltöltheted.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Szólítsd meg a védőangyalodat július 15-én a késő esti, vagy inkább éjszakai órákban, amikor a Hold együtt áll a Plútóval a Nyilasban. Ezután figyelj a jelekre!

0012121_1.jpg ()

Bak (XII. 22. – I. 20.)
A Mars és a Jupiter július 27-én hajnalban olyan fényszög-kapcsolatba kerül, amely segítségedre lesz abban, hogy győzedelmeskedj egy egészségi problémád felett, és elfogulatlanul dönts egy bonyolult helyzetben.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
A Plútó még mindig hátráló mozgást végez a Nyilasban, ez azt jelenti számodra, hogy a barátaid egy régi probléma megoldásában a segítségedre lehetnek.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Július 17-én a telihold előtti éjszakán gyújts gyertyát és egy szantálfa füstölőt. Gondolj azokra, akiket a legjobban szeretsz.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Július 10-én este együtt áll a Mars és a Szaturnusz, ekkor összpontosíts, kérd a belső vezetőd támogatását, és eléred azt a sikert, ami miatt eddig rengeteget kellett fáradoznod.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Július 17-én, a telihold előestéjén minél későbbi órán rebegd el kívánságodat az Univerzumba. Szeretettel teli szívvel kérj.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Július 6-án a Merkúr és a Neptunusz trigon fényszöge különleges élményeket ígér. Menj el ezoterikus összejövetelre, vagy szervezz egyet hasonló érdeklődésű ismerőseidnek.

Arról, hogy mit hoz a július a szerelemben és a pénzügyek terén, a Wellness magazin júliusi számában olvashatsz! Ha szeretnéd, hogy a Magazin legfrissebb száma minden hónapban a postaládádban várna, fizess elő rá – katt ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X