Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelem és szexualitás – Feng shui a hálószobában

Szerelem és szexualitás – Feng shui a hálószobában

feng shuiszerelemszex
0

Írta:

Számodra melyik a lakás legfontosabb része? Ugye a hálószoba? Itt töltjük a legtöbb időt, ez a helye az alvásnak, a szerelemnek és a szeretkezésnek is. Az, hogy hogyan alakul kapcsolatod a kedveseddel, a kínaiak több ezer éves térrendezési elve, a feng shui szerint a hálószobádon is múlik. Összeállításunkból megtudhatod, hogyan kell berendezned a hálószobád, ha […]

Számodra melyik a lakás legfontosabb része? Ugye a hálószoba? Itt töltjük a legtöbb időt, ez a helye az alvásnak, a szerelemnek és a szeretkezésnek is. Az, hogy hogyan alakul kapcsolatod a kedveseddel, a kínaiak több ezer éves térrendezési elve, a feng shui szerint a hálószobádon is múlik. Összeállításunkból megtudhatod, hogyan kell berendezned a hálószobád, ha tökéletes szerelmi életet szeretnél!

1. lépés: Takarítsd ki a lakásodat és a lelkedet!

Még mindig a régi szerelem nyomaszt? Ne csodálkozz, ha nem találsz párt, hiszen a szívedben és a lelkedben még a régi kedves emléke él. Ideje kitakarítani a lelkedet és a lakásodat is. Ha úgy érzed, hogy készen állsz az új szerelemre, kezdj el selejtezni: szabadulj meg az összes régi emléktől,  amely a szerelmedre emlékeztet! Ha belekapaszkodsz a régi emlékekbe, soha nem leszel nyitott egy új kapcsolatra. A rendrakással egyensúlyt teremtesz a környezetedben, ezzel pedig rengeteg energiát nyersz! Az új energiatöbblettel azonnal neki láthatsz a párkeresésnek!

2. lépés: Tájold be a szerelmi sarkot!

0012640_1.jpg ()

A feng shui szerint a szerelem és a házasság területe a lakás vagy a ház jobb hátsó részén van – keresd meg ezt a teret, és amennyiben lehetséges, költöztesd ide a hálószobádat! A kiindulópont mindig a bejárati ajtó,  állj oda, és keresd meg a jobboldali, leghátsó sarkot! Ne feledd: a gazdagság és a siker területe a lakás jobb hátsó felén található, ezért itt érdemes berendezned a dolgozószobádat.

3. lépés: Fesd színesre a hálószobát!

Ha már amúgy is lomtalanítasz a lakásban, egy gyors festésre is sort kellene kerítened! Felejtsd el a fehér falakat! A feng shui szerint a szerelem színe a rózsaszín, a narancs és a vörös. A rózsaszín megnyugtat, a narancssárga feltölt energiával és bátorít, a vörös pedig a boldogság és a szenvedély színe. Ha ez a három árnyalat nem tartozik a kedvenc színeid közé, akkor is helyezz el néhány ilyen színű kiegészítőt – párnát, takarót, függönyt – a hálóban!

4. lépés: Válassz új dísztárgyakat!

Első hallásra lehet, hogy furcsán hangzik, de a dísztárgyak is erősíthetik a szexuális energiát a hálószobádban! Ha teheted, helyezz el az ágy környékén egy kerekre csiszolt rózsakvarcot, ugyanis a kristályok magukba szívják az energiát és a fényt, és kivetítik az egész helyiségre. A kristályon kívül érdemes olyan tárgyakkal díszíteni a szobát, amelyek párban állnak: például két gyertyatartóval vagy két vázával. Hatásosak lehetnek a  szerelmet szimbolizáló állatokról készült apró szobrok is: két galamb, két delfin vagy két pillangó. A falra akassz olyan képeket, amelyek szintén párokat ábrázolnak! A legjobb választás, ha a magatokról készült kép kerül a falra.

5. lépés: Szabadulj meg a negatív tárgyaktól!

A feng shui szerint vannak olyan tárgyak és növények, amelyek nem engedik, hogy a szerelmi energia megfelelően áramoljon a hálószobádban, ezért ezeket érdemes vagy kidobnod, vagy átköltöztetned egy másik helyiségbe. Negatív hatásúak lehetnek például a törött vagy nem működő használati tárgyak, a kaktuszok, a magányos férfit vagy nőt ábrázoló képek vagy szobrok.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X