Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 trendi kiegészítő – légy szexi és stílusos!

5 trendi kiegészítő – légy szexi és stílusos!

divatkiegészítőtrend
0

Írta:

Az idei trend kedvez minden olyan kiegészíténők, ami feltűnő, színes, egyedi vagy egyszerűen visszafogott. A választék széles, neked csupán annyi feladatod van, hogy megtaláld azt, amely leginkább illik a stílusodhoz és az öltözékedhez. Most olyan karkötőket vettünk górcső alá, amelyekkel egyedivé és mégis ízlésessé varázsolhatod a megjelenésed. 1. Rózsakvarc - a klasszikus elegancia A nemes rózsakvarc kő erősíti az ön-elfogadást, erősíti a szeretetet és ezt […]

Az idei trend kedvez minden olyan kiegészíténők, ami feltűnő, színes, egyedi vagy egyszerűen visszafogott. A választék széles, neked csupán annyi feladatod van, hogy megtaláld azt, amely leginkább illik a stílusodhoz és az öltözékedhez. Most olyan karkötőket vettünk górcső alá, amelyekkel egyedivé és mégis ízlésessé varázsolhatod a megjelenésed.

1. Rózsakvarc - a klasszikus elegancia 
A nemes rózsakvarc kő erősíti az ön-elfogadást, erősíti a szeretetet és ezt mások felé is közvetíti. A kő további jó tulajdonsága, hogy gyönyörűen meg lehet munkálni és visszafogott, de mégis egyedi ékszer készíthető belőle. Válassz hozzá olyan ruhát, ami nemes anyagú (például selyem), dominál benne a rózsaszín, a fehér vagy a fekete. Ha ezt az ékszert választod, megjelenésed elegáns lesz, a kis kövek pedig garantáltan odavonzzák majd a tekintetet a csuklódra. Fontos, reprezentatív alkalmakra ajánljuk.

2. Réz – a vagány, hódító  
Nem véletlenül kedvelték évszázadokkal ezelőtt is a nők a rézből készült karpereceket. Az már csak a mindenkori mester fantáziáján múlt, hogy milyen mintákkal díszítette az ősi anyagot. A különc fém öltöztet, épp ezért nagy odafigyelést kíván: nem illik hozzá más anyagból készült ékszer, ha fölösleg van a karodon kerüld a viselését, és havonta egyszer nem árt pamutronggyal megtisztítani, mert az izzadság miatt könnyen befeketedhet. Viseld laza etno hatású tunikával és vastag bőrövvel, esti koktélpartyra laza fehér inget vagy fekete ruhát vegyél hozzá. Bemutatott karkötőnket Örményországban készítették, de ma már számos hazai üzletben is beszerezhetsz ilyen egyedi darabokat.

0013463_1.jpg ()

+ 1 tipp: Vörös korall - a feltűnő különc
A vörös korall ékszer a halak és a vízöntő jegyűek szerencseköve, de viselését nemcsak ők fogják szeretni. A feltűnő ékszer bármely egyszerű ruhához szépen mutat a viselőjén, feltéve, ha ebben az esetben is figyelsz a részletekre: a színe eleve meghatározza azt, hogy milyen ruhát viselj hozzá - feketét, barnát, zöldet és fehéret ajánlunk hozzá. A  vörös feldobja a fekete és barna színeket, a zöldet kiemeli, a fehéret megbolondítja. Viseld hétköznap, esti buliban, de a kedvesedet is elbűvölheted vele egy romantikus összebújós estén.

 

   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X