Főoldal > EGÉSZSÉG > A legszexibb férfi ruhadarabok mustrája

A legszexibb férfi ruhadarabok mustrája

divatruhaszexitrend
0

Írta:

Lássuk, mely ruhadarabokkal tudnak levenni minket féritársaink a lábunkról! 1. Mellény a zakó alatt A zakó alatt viselt, elegáns mellény igazán vadító tud lenni – és nem csak a vőlegények kiváltsága. Ezt a ruhadarabot sokan felesleges körítésnek tartják, a régi korok pocakos urai is szinte csak ujjaikat akasztották kis zsebeikbe egy vadpörkölt után megpihenve, és […]

Lássuk, mely ruhadarabokkal tudnak levenni minket féritársaink a lábunkról!

1. Mellény a zakó alatt
A zakó alatt viselt, elegáns mellény igazán vadító tud lenni – és nem csak a vőlegények kiváltsága. Ezt a ruhadarabot sokan felesleges körítésnek tartják, a régi korok pocakos urai is szinte csak ujjaikat akasztották kis zsebeikbe egy vadpörkölt után megpihenve, és értékes zsebóráikat húzták elő belőle a délutáni teáért ácsingózva.
Mi, a modern kor hölgyei a hanyag elegancia jeleként tekintünk erre az egyszerű darabra. A harmóniát árasztó összképhez elengedhetetlen, hogy a mellény színe harmonizáljon a felette viselt zakóéval és a nadrággal is.

2. Farmer
A farmer egy szürke hétköznapon vagy egy lazább pénteken az irodában is szemvidítóan hat – ha viselője képes a nadrághoz passzoló inget vagy pólót választani és az üzletből a számára leginkább megfelelő fazont és színt vadássza le. Az aranyásók, bányászok által munkásruhának használt kék nadrágot legjobban egy szépen vasalt, nadrágba tűrt inggel szeretjük, és akkor, ha a férfiderekat a cipő színével harmonizáló öv fogja körbe.

0013479_1.jpg ()

3. Zsebes katonai jellegű nadrág
Hétvégi kiránduláson, esti fröccsözésre, laza bringázáshoz, kutyasétáltatáshoz, városnéző utakra, vitorlázáshoz és szinte bármikorra javasolhatjuk férfitársainknak a zsebes, lezser nadrágok viselését. A munkahelyen gyakran a tiltott öltözékek listáján szereplő naci ugyanis csibészes, vagány külsőt kölcsönöz viselőjének, kényelmes, praktikus, ráadásul a kisebb testalkati hibákat – így a kelleténél nagyobb pocakot és a vaskosabb férficombokat – is jótékonyan fedi. Laza, nem betűrt teniszpólóval, övtáskával még szexisebb!

4. Boxeralsó
Lehet szívecskés vagy csíkos, kockás vagy kis pettyes, kissé bővebb fazonú, és lehet sportosan szűk, egyszínű fekete: a boxeralsó mindenképp szexibb, mint a kicsi, szűk, hagyományos alsónadrág-fazon. A boxerek sportosan szűk változatát kizárólag azoknak ajánljuk, akiket izmos, feszes hátsóval áldott meg a sors.

+1 Kell-e az izompóló?
Nem tartott sokáig tanakodásunk arról, hogy szeretjük-e az izompólókat. Az agonizálást mégsem vezetjük le az elejétől a végéig.
Következtetésünk így szól: az izmokat, a férfi test domborulatait szándékosan mutogató, feszes pólókat még akkor sem szíveljük, ha az általuk takart felsőtest kifogástalan. Egy lazább, nem hivalkodóan feszes póló a női szemnek éppúgy megmutatja azt, ami mutogatásra érdemes.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X