Főoldal > EGÉSZSÉG > Az 5 legszexibb női ruhadarab

Az 5 legszexibb női ruhadarab

szexi
0

Írta:

A lista összeállításakor rá kellett jönnünk, hogy kivétel nélkül első pillantásra szinte láthatatlan, az alsóbb rétegekben megbújó ruhadarabokról van szó. Az is könnyen kiviláglott, hogy – habár sokszor igazán szexin tud hatni egy hétköznapi, utcán is hordható, pántos kis fekete ruha – a legvonzóbb, legszexibb ruhadarabok életünk érzékibb pillanataihoz kapcsolódóan kerülnek fel ránk, vagy épp le rólunk.Lássuk a listát: […]

A lista összeállításakor rá kellett jönnünk, hogy kivétel nélkül első pillantásra szinte láthatatlan, az alsóbb rétegekben megbújó ruhadarabokról van szó.
Az is könnyen kiviláglott, hogy – habár sokszor igazán szexin tud hatni egy hétköznapi, utcán is hordható, pántos kis fekete ruha – a legvonzóbb, legszexibb ruhadarabok életünk érzékibb pillanataihoz kapcsolódóan kerülnek fel ránk, vagy épp le rólunk.
Lássuk a listát:

1. Bugyi
Lehet leheletvékony pánttal bolondított tanga vagy francia fazonú, vastagabb pántos csipkés – egy bugyi a férfiak szemében szinte minden esetben, minden helyzetben szexin hat. Persze ne azzal próbálj hódítani, hogy lépten nyomon láttatni engeded alsóneműd, tehát ne hagyd, hogy a nadrág alól kilógjon, mert az bizony ízléstelen! Fontos az is, hogy válassz alkatodhoz, méreteidhez megfelelőt!

0013426_1.jpg ()

2. Melltartó
Minden mellformára találsz olyat, mellyel leveheted párodat a lábáról! Ha fehér a bőröd, válassz szexi feketét, ha kicsik a melleid, vásárolj szivacsos fazont! A látványt “felturbózhatod” olyan verzióval, mely fűzőre hasonlító fazonban készült! Ha igazán szexi látványt nyújtanál, válassz elöl kapcsosat – amilyen könnyen felveszed, olyan könnyen is kerülhet le rólad!

3. Combfix
Egy, a szoknya alól nem túl hivalkodóan kivillanó, csipkés szegélyű combfix a legtöbb férfit lázba hozza. Viseld ezt a ruhadarabot elegánsan: ha ilyet húzol, mozogj benne kecsesen, emeld a lábaid a szokásosnál is megfontoltabban, mert könnyen válhatsz benne inkább közönségessé, mint finom, kívánatos úrihölggyé. 

4. Harisnyakötő
Az előzőekben leírt combfix mellé néha, igazán különleges alkalmakkor, társul szegődhet egy szexi combfix is. Dobd fel az öltözéked egy, a bugyihoz és a combfixhez passzoló darabbal. Figyelem: a közhiedelemmel ellentétben nem csak menyasszonyok hordhatják!!

5. Babydoll
Megfelelő darab a megfelelő emberen – vallja egyöntetűen szerkesztőségünk minden hölgytagja. Tehát: a babydoll – vagyis a rövid, A-vonalú, csipkés, kissé áttetsző matériából készült kombiné – igazán vadító tud lenni, de akkor igazán hatásos, ha rendelkezel a viseléséhez szükséges testalkattal. Mivel azonban ez a ruhadarab a csípőt jótékonyan takarja, a mellet pedig szexin kihangsúlyozza, nagyot nem lehet hibázni. Javasoljuk, hogy ne a pasztelles, rózsaszín, világoskék színt válaszd!

+1 Magas sarkakon lépkedő lábak
A magas sarkú cipők kiemelik a vádli formáját, és – ha a cipőt jól hordja viselője – a szexis és kecses járás látványával ajándékozzák meg a kíváncsi tekinteteket.
A férfiak nagy része a lapos papucsok, slampos balerinacipők, saruk és sportos szandálok helyett magas sarkú cipellőket látna szívesebben a nőkön.

A cikk írásakor a témában kifaggattuk szerkesztőségünk egyik férfitagját is. Lássuk, szerinte melyik a világ legszexibb női ruhadarabja. Péter 3-as listája a következő:
1. harisnyakötő
2. neccharisnya
3. combfix


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X