Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale viselt is valamit, meg nem is

Kate Beckinsale viselt is valamit, meg nem is

divatgálaKate Beckinsalekülföldi sztárpete davidsonszexisztár
0

Írta:

Egy biztos: túl sok minden nem takarta a 45 éves világsztár testét.

Kate Beckinsale egyértelműen ellopta a show-t a NAACP Image Awards gálán, ahová az alábbi képen látható, igencsak szexi ruhában érkezett. Nekünk a régi mese jut róla eszünkbe, a Mátyás király meg az eszes lány, amiben a lány fel is volt öltözve, meg nem is. Hát…

kate beckinsale

Mint azt nemrég mi is megírtuk, Kate egy nála 20 évvel fiatalabb sráccal jár – Pete Davidsonnal, aki az SNL (Saturday Night Live) egyik ismert humoristája, nem mellesleg pedig Ariana Grande exe. A gálán Pete nem volt vele, de szerintünk biztosan bánta a dolgot, és izgult, le ne csapja valaki a kezéről elképesztően dögös szerelmét.

A szexi színésznő egyébként szinte bárkit megkaphatna, akit csak akar, hiszen 45 évesen is szuper formában van. Kate évek óta őrzi vékony alakját – átgondolt étrendjének és a sok-sok sportnak köszönhetően a huszonévesek is megirigyelhetnék azt, ahogy kinéz.

A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson a lányának.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X