Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp augusztus 25-től

Heti horoszkóp augusztus 25-től

asztrológiaezotériahoroszkóp
0

Írta:

KosLégy egy kicsit lazább – tudd, hogy mikor kell kikapcsolnod a telefonod és eltűnnöd egy időre! A következő napokban az otthoni dolgok és az érzelmeid élveznek majd elsőbbséget. Tégy egy kicsit rendet magad körül és odabent is! Jobb, ha most vonulsz vissza, főleg ha nem akarsz lemaradni a csütörtök és péntek táján kínálkozó lehetőségekről! Menj […]

Kos
Légy egy kicsit lazább – tudd, hogy mikor kell kikapcsolnod a telefonod és eltűnnöd egy időre! A következő napokban az otthoni dolgok és az érzelmeid élveznek majd elsőbbséget. Tégy egy kicsit rendet magad körül és odabent is! Jobb, ha most vonulsz vissza, főleg ha nem akarsz lemaradni a csütörtök és péntek táján kínálkozó lehetőségekről! Menj ki a szabadba – még akkor is, ha nincs konkrét ötleted arra, hogy mit csinálj!
A hétvégén egy kicsit csipkelődős kedvedben leszel – fogd vissza magad, hiszen ha te is úgy akarod, nagyon romantikus pillanatokat élhetsz át!

Bika
Tedd a hétfői napodat – vagy estédet – egy kicsit változatosabbá! Az unalomig ismert, egyforma feladatok alaposan lehűtenek, de néhány frappáns ötlet változatosabbá teheti a munkádat!
Ha egy kicsit otthon szeretnél maradni, a következő néhány nap erre tökéletesen alkalmas lesz. Csütörtökön viszont a munkahelyeden vagy a magánéletedben nyíltan szembe kell nézned valakivel – próbálj megértő lenni és figyelj oda a partneredre! A hétvégén sziporkázni fogsz – akár párkapcsolatban élsz, akár nyári kalandra vágysz, izgalmas ötleteidnek köszönhetően most nagyon forró éjszakákban lehet részed!

Ikrek
A hétfő jelmondata: minél több, annál jobb! Próbálj a lehető legtöbb emberrel megismerkedni, beszélgetni, és fedezz fel új dolgokat – ez most nagyon inspirálóan hathat a gondolkodásodra!
A következő napokban egy kicsit irigy és féltékeny lehetsz – ez egyáltalán nem áll jól neked, úgyhogy próbálj megszabadulni a negatív gondolatoktól! Csütörtökön, pénteken és szombaton újra felvillanyozódsz majd, és az utolsó cseppig kiélvezed az életet – a csillagok szerint most van itt a bulizás ideje! Vasárnap sajnos megint le kell higgadnod – próbáld átgondolni és rendszerezni a munkahelyi és a privát feladataidat egyaránt!

Rák
A hét elején óvakodj a véletlen elszólásoktól és az óvatlan megjegyzésektől! Most különösen ellenállhatatlan és szexi vagy, ezért ne lepődj meg, ha ajánlatokat kapsz, de az is elképzelhető, hogy rosszindulatú megjegyzésekkel illetnek. Ne foglalkozz az irigykedőkkel – vesd le a páncélodat, szabadulj meg a gátlásaidtól, és tedd azt, ami jólesik!
A hangulatodat egy kicsit elronthatja, hogy csütörtök táján nehéz döntést kell hoznod – vigyázz, mert ami most jó ötletnek tűnik, az később még nagy problémákat okozhat! Hallgasd meg mások véleményét is, és szánd ezt a hétvégét a gondolkodásra!

0013510_1.jpg ()

Oroszlán
Mielőtt belevágsz valamibe, beszéld meg a dolgot az érintettekkel, és ne cselekedj meggondolatlanul! A csillagok melletted állnak, így a következő napokban ne csak kreatív, de éleseszű is lehetsz!
A csütörtök, a péntek és a szombat nemcsak ennek a hétnek, de akár az egész nyárnak a legnagyszerűbb napjai lehetnek. Az élet most káprázatosan izgalmas veled! Hívogató csillagos éjszakák vagy pörgős szórakozóhelyek – bármelyiket is választod, hatalmas élmény lesz neked és a barátaidnak is!

Szűz
Egy kicsit szétszórt vagy mostanában, ezért inkább kétszer is ellenőrizz le mindent – az apró figyelmetlenségekből is nagy galibák adódhatnak! Nem ártana egy kis rendszert vinned az életedbe, de azért ne bújj be a csigaházadba! Szakíts időt a barátaidra, és ha teheted, próbálj ki valami újdonságot – ezek a dolgok nagyon inspirálóak lehetnek!
Lehet, hogy a körülmények most nem a legkedvezőbbek számodra, de ne keseredj el, inkább próbáld a dolgokat több nézőpontból is megvizsgálni! A hétvégén a csillagok már újra neked ragyognak – élvezd ki alaposan az életet, no és persze a szerelmet!

Mérleg
Valakivel vagy valamivel kapcsolatban nagyon ellentmondásosak az érzelmeid – a legjobb, ha ezt az egészet alaposan kibeszéled ezt magadból!
Lehet, hogy a következő napokban a dolgok nem a terveid szerint alakulnak, idegeskedéssel azonban biztosan nem segítesz a helyzeten! Ne stresszelj, ha egy kis ideig „parkolópályára” kerülsz – akár jól is érezhetnéd magad, amíg várakoznod kell! A hét nyugodtabb időszaka csütörtökig tart majd – ekkor újra a kezedbe kell venned az irányítást! Ne aggódj, most remekül kezeled majd az új helyzeteket!

Skorpió
Hétfőn alkalmaznod kell a fantasztikus elemző-képességedet – szerezd be a szükséges információkat, szelektálj, majd vond le a következtetéseket! Egy kicsit homályosak most a dolgok körülötted, éppen ezért nagyon kell ragaszkodnod az eredeti elképzeléseidhez és elvárásaidhoz – ezzel felszabadíthatod az energiákat magadban!
Csütörtökön nagyon elemedben leszel, ezért meg kell próbálnod az adott szituációt kihasználni és a kínálkozó lehetőségeket megragadni! A hétvégén végre elengedheted magad egy kicsit – szervezz valamilyen mókás és pihentető programot a barátaiddal!  

0013510_2.jpg ()

Nyilas
A dolgokat a valódi színükben látni – nem pedig sztereotípiák és mások véleménye alapján ítélni – bizony nagyon megerőltető lesz számodra hétfőn. Próbáld meg valaki másnak a szemüvegén keresztül szemlélni a dolgokat – így nemcsak könnyebben lelsz rá a megoldásra, de érdekesebbé is válik a feladat!
Csütörtök, péntek és szombat környékén ragadd meg mindazt, amit az élet nyújtani képes – ne lepődj meg, ez most nem lesz kevés! Használd ki a napfényes délutánokat és a forró éjszakákat! Vasárnap még mindig marad időd, hogy egy kicsit rendet tegyél otthon, és kipihend magad.

Bak
Mielőtt cselekszel, gondold végig, milyen érzelmek irányítanak! Most nem tudsz különbséget tenni aközött, amit a szíved, és amit az eszed diktál – még akkor sem, ha azt hiszed, hogy teljesen logikusan gondolkozol!
Csütörtökön vagy pénteken valaki segítséget kér majd tőled. Légy empatikus, és tegyél meg mindent, ami tőled telik – de tudj nemet mondani, ha már túl sokat akarnak! Ez a hétvége jobban sikerül majd, mint ahogy remélted – vedd körül magad a legmókásabb barátaiddal, és mulass egy jót!

Vízöntő
Hétfőn egy eredeti ötleted felülmúlhatja a régi unalmas módszereket. Most mutasd meg, milyen jól vág az eszed! Az egészségedre és az otthoni dolgokra viszont egy kicsit jobban oda kell figyelned. Bármilyen elfoglalt is vagy, próbálj meg rendet tenni a lakásodban – a környezetednek most nagy hatása van szellemi és az érzelmi életedre is!
Csütörtökön a kapcsolataid érdekesen alakulnak majd. Próbálj meg rájönni, hol a helyed és mi a feladatod az egyes emberekhez fűződő viszonyaidban – ez nehéz, de többszörösen megtérülő vállalkozás lehet!

Halak
A praktikus dolgok most nem nagyon mennek neked a hét elején – segíthet viszont, hogy most igazán elbűvölő, kreatív és szórakoztató vagy! Egy megfelelő partner társaságában nem ismersz lehetetlent!
Csütörtökig élj úgy, ahogy a szíved diktálja, ám ha ezután túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól, egy kellemetlen hideg zuhany ébreszt majd fel az álmodozásból. Ne feledd: minden mindennel összefügg – ha most figyelsz egy kicsit, akkor a csillagok bepillantást engednek a dolgok működésébe!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X