Főoldal > EGÉSZSÉG > Szextippek minden alkalomra

Szextippek minden alkalomra

erotikaintimszextippek
0

Írta:

Vajon melyek a leginkább vágykeltő ételek, amiket érdemes bevetned egy érzéki vacsora során? Hány kalórától szabadulhatsz meg egy intenzív szeretkezés alatt? Szextippjeinkkel garantáltan feldobhatod romantikus együttléteteket, és sosem fogsz kifogyni az érzékibbnél érzékibb ötletekből! Mit kell tenned? A SZEXTIPPEK szolgáltatás indításához küldd a SZEXWS szót SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra! A sikeres […]

0008575_1.jpg ()

Vajon melyek a leginkább vágykeltő ételek, amiket érdemes bevetned egy érzéki vacsora során? Hány kalórától szabadulhatsz meg egy intenzív szeretkezés alatt? Szextippjeinkkel garantáltan feldobhatod romantikus együttléteteket, és sosem fogsz kifogyni az érzékibbnél érzékibb ötletekből!

Mit kell tenned?

A SZEXTIPPEK szolgáltatás indításához küldd a SZEXWS szót SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra! A sikeres regisztrációról rövidesen SMS-ben tájékoztatunk.

További információk

A regisztráció után heti három alkalommal, hétfőn, szerdán, szombaton kapsz SZEXTIPPEK üzenetet telefonodra. A SZEXTIPPEK szolgáltatás bruttó 384 Ft-ba kerül hetente. A SZEXTIPPEK lemondásához a STOP SZEXWS szavakat kell SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra elküldened.

Ügyfélszolgálatunk napi 24 órában rendelkezésedre áll a 06-1-328-5063-as alapdíjas telefonszámon (Digitania Zrt.)
Részletes adatvédelmi tájékoztató: http://www.sanomabp.hu/mobiladatkezeles/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X