Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 szexi testápoló – ha meg akarod hódítani a pasit!

3 szexi testápoló – ha meg akarod hódítani a pasit!

szerelemszexitestápoló
0

Írta:

Lássuk, melyek azok a testápolók, melyekkel nemcsak kiszáradt bőrödet, de azokat a pasikat is kényeztetheted, akiket egyébként nem különösen hoznak lázba az illatok. Légy minden randihelyzetben ellenállhatatlanul szexi!   Egzotikus csábítás – L’Occitane Cherry Blossom Shimmering LotionAz indián nyár kissé hűvösebb, csillagfényes estéi során tett sétákhoz, kellemes borozgatásokhoz és romantikus randevúkra érkezz a L’Occitane cseresznyevirág illatú, testednek […]

Lássuk, melyek azok a testápolók, melyekkel nemcsak kiszáradt bőrödet, de azokat a pasikat is kényeztetheted, akiket egyébként nem különösen hoznak lázba az illatok. Légy minden randihelyzetben ellenállhatatlanul szexi!

0013682_2.jpg ()

 

Egzotikus csábítás – L’Occitane Cherry Blossom Shimmering Lotion
Az indián nyár kissé hűvösebb, csillagfényes estéi során tett sétákhoz, kellemes borozgatásokhoz és romantikus randevúkra érkezz a L’Occitane cseresznyevirág illatú, testednek csillogó fényt adó testápolójával itatott bőrrel. Szomjazó tested lágyan hidratálja, miközben nőies virágillatba burkol. Ellenállhatatlan…

0013682_3.jpg ()

 

Érzéki simogatás – Lothantique Santal
Gyertyafényes hálószobában, párnák közt töltött estére ajánljuk ezt az igazán érzéki testápolót. A tüzesen fűszeres szantálfa kivonatú krémmel borított tested felejthetetlen illatélmény lesz párod számára. Értékes hatóanyagainak – a gyapotnak és a lenmagnak – köszönhetően lágy és puha lesz bőröd. A krémet használhatjátok akár egy kellemesen kényeztető, páros masszázshoz is!

0013682_1.jpg ()

 

Nemesen egyszerű hódítás – NIVEA Kényeztető krémes testápoló
A szemnek ismerős kék-fehér színekben pompázó flakonból finoman lágy, klasszikus niveás illatú krémet kenhetsz magadra. Az illat nemesen egyszerű, friss és üde egyszerre. Kifejezetten a puritán hódítás kelléke lehet. Szabadban, a természet lágy ölén zajló randi, kirándulás vagy vagány, extrém sporttal töltött találkozás előtt ápold vele a tested! Külön előnye ennek a testápolónak, hogy értékes páfrányfenyő-kivonatot és bőrápoló, öregedésgátló E-vitamint is tartalmaz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X