Főoldal > EGÉSZSÉG > Angelina Jolie szülés utáni depresszióban szenved?

Angelina Jolie szülés utáni depresszióban szenved?

angelina jolieBrad Pittszülés
0

Írta:

A család legközelebbi barátai igencsak aggódó arccal nézik Angelina szenvedését. Mivel az ikrek állandóan sírnak a kisbabákra ilyenkor oly jellemző hasfájás miatt, a csodás színésznő képtelen kipihenni magát, és a gyermekek ellátásán túl nem tud semmi másra koncentrálni. A barátok szerint anyaszerepét sem teljes erőbedobással adja. A közlei ismerősök szinte rá sem ismernek Angelinára: azt […]

A család legközelebbi barátai igencsak aggódó arccal nézik Angelina szenvedését. Mivel az ikrek állandóan sírnak a kisbabákra ilyenkor oly jellemző hasfájás miatt, a csodás színésznő képtelen kipihenni magát, és a gyermekek ellátásán túl nem tud semmi másra koncentrálni. A barátok szerint anyaszerepét sem teljes erőbedobással adja.
A közlei ismerősök szinte rá sem ismernek Angelinára: azt mondják, szinte egész nap az ágyat nyomja, és ha fel is kel, akkor is leginkább pityereg, minden ok nélkül elsírja magát, eszik pár falatot, aztán visszazuhan a párnák közé. Eközben a gondoskodó apa igyekszik mindent megtenni családjáért, és beszerzi a háztartás legszükségesebb élelmiszereit, együtt dolgozik a házvezetőnővel is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X