Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 elképesztő szépségápolási tévhit

3 elképesztő szépségápolási tévhit

bakikozmetikaszépségwellness
0

Írta:

Fogfehérítés citrommal Bár a citrom valóban alkalmas arra, hogy a dohányzástól megsárgult fogakat kicsit kifehérítse, és csillogóbbá tegye, ha ezt a módszert használod mosolyod ellenállhatatlanná tételére, valószínűleg többet ártasz, mint amennyit használsz. A gyümölcsben lévő citromsav ugyanis árthat a fogzománcnak, a fogak érzékenyebbé válhatnak tőle. Ha mindenképp házi fogfehérítő módszert választanál, alkalmazd a következőket: vízzel […]

0014257_1.jpg ()

Fogfehérítés citrommal
Bár a citrom valóban alkalmas arra, hogy a dohányzástól megsárgult fogakat kicsit kifehérítse, és csillogóbbá tegye, ha ezt a módszert használod mosolyod ellenállhatatlanná tételére, valószínűleg többet ártasz, mint amennyit használsz. A gyümölcsben lévő citromsav ugyanis árthat a fogzománcnak, a fogak érzékenyebbé válhatnak tőle. Ha mindenképp házi fogfehérítő módszert választanál, alkalmazd a következőket: vízzel elkevert szódabikarbónával hetente kétszer mosd át a fogaid, a citromot pedig inkább facsard a limonádédba!

Ha többször vágatod, gyorsabban nő a hajad
Nos, a haj növekedési sebessége sajnos nem függ attól, hogy milyen gyakran találkozik a fodrász ollójával. Azzal, hogy gyakrabban látogatod fodrászod, elsősorban azt érheted el, hogy fizimiskád mindig ápolt és igényes lesz.

A keresztbe tett láb kis hajszálereket okoz
Ugye te nem azok közé a nők közé tartozol, akik azért nem teszik finom eleganciával keresztbe a lábukat, mert félnek a hajszálerek kialakulásától? Ha ettől tartasz, ki kell, hogy ábrándítsunk: a hajszálerek, visszerek jórészt öröklött hajlamok miatt alakulnak ki. Ha tehát édesanyádnak, nagymamádnak is jobban látszanak az erek a lábszárán, combján, térdhajlatában, neked is meg kell barátkoznod velük. Lábtornával, erre a célra “fejlesztett” vadgesztenyés krémekkel, váltott zuhannyal és könnyű sportolással enyhítheted a tüneteket!  

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X