Főoldal > EGÉSZSÉG > Egyéjszakás kaland: mámorító vagy lehangoló?

Egyéjszakás kaland: mámorító vagy lehangoló?

egyéjszakásszerelemszex
0

Írta:

Megláttad a szórakozóhelyen és azonnal bizsergett a tested. Úgy érezted, muszáj megkaparintanod őt legalább egy éjszakára. Ugye te is éltél már át hasonlót? Ha egy ilyen este szenvedélyes szexszel ért véget, akkor te is az emberek azon 33 százaléka közé tartozol, akiknek – saját bevallásuk szerint – volt már egyéjszakás kapcsolatuk. De vajon mi szól […]

Megláttad a szórakozóhelyen és azonnal bizsergett a tested. Úgy érezted, muszáj megkaparintanod őt legalább egy éjszakára. Ugye te is éltél már át hasonlót? Ha egy ilyen este szenvedélyes szexszel ért véget, akkor te is az emberek azon 33 százaléka közé tartozol, akiknek – saját bevallásuk szerint – volt már egyéjszakás kapcsolatuk. De vajon mi szól a néhány órás, izgató, de igazi érzelmek nélküli összebújás mellett és ellen?

Ami ellene szól

  • Lelkiismeret-furdalást érezhetsz!
    Ugyan éjszaka – valószínűleg nem elhanyagolható mennyiségű alkohol elfogyasztása után – a világ legszexisebb nőjének érezted magad, mert egy jóképű, jó testű idegennel bújtál ágyba, lehet, hogy másnap egészen máshogy látod majd a dolgokat. A nők nyolcvan százaléka ugyanis még mindig megvetendőnek tartja az érzelem nélküli, csak a szexről szóló egyéjszakás kalandokat, akár átélt már ilyet, akár nem.
    Tipp: tudatosítsd magadban, hogy nem csináltál semmi rosszat, egyszerűen azt tetted, ami abban a percben a legjobban esett a testednek! Ráfoghatod a dolgot a biológiai működésedre is: peteérés alatt ugyanis a legtöbb nő a megszokottnál erősebb szexuális vágyat érez.
  • Kitudódhat!
    Még ha nem is élsz párkapcsolatban, veszélyes lehet, ha az emberek megtudják, ágyba bújtál egy idegennel. Akkor is könnyűvérűnek titulálhatnak rosszakaróid és konzervatív felfogású ismerőseid, ha csak egyszer fordult elő a dolog. Különösen kellemetlen lehet, ha a munkahelyeden is elterjed, hogy kapható vagy a kalandokra. Sok férfi úgy gondolhatja, ha mással hajlandó vagy lefeküdni, vele miért ne tennéd?
    Tipp: ha már eleve pasit keresni mész a szórakozóhelyre, érdemes olyan helyet választanod, ahova nem járnak ismerőseid, munkatársaid! És persze az sem árt, ha titoktartásra kötelezed a barátnődet!
  • Nemi betegségeket kaphatsz el!
    Lehetséges, hogy a nagy szenvedély közepette nem jut eszetekbe óvszert használni, vagy esetleg nincs is nálatok. Ki gondol ilyenkor a nemi betegségekre vagy a terhességre? Akármennyire is elsodor a vágy, arra mindig figyelmeztesd magad, hogy egy idegennel vagy, akinek bármilyen szexuális előélete lehet!
    Tipp: ilyenkor – még ha fogamzásgátló tablettát szedsz is – a legjobb védekezési megoldás az óvszer. Hogy a kellemes emlékeken kívül semmi ne maradjon a heves éjszaka után!

0013747_1.jpg ()

Ami mellette szól

  • Nőhet az önbizalmad!
    Túl vagy egy fájdalmas szakításon, és biztos vagy abban, hogy te aztán már senkinek sem kellesz? Ilyenkor igazi önbizalomfröccsként hathat rád egy egyéjszakás kaland, hiszen ez a helyes idegen majd megőrül érted, és persze azért, hogy ágyba bújhasson veled! Gondolj bele: mennyire oda lenne érted, ha még beszélgetésre is lett volna időtök?
    Tipp: naponta többször mondogasd magadban: lám, mégis vannak más férfiak az exen kívül!
  • Akár igazi szerelem is lehet belőle!
    Ki tudja? Lehet, hogy először csak a szexuális vonzalom köt össze benneteket, aztán – ha adtok esélyt a dolognak – akár igazi, mély érzések is kialakulhatnak. Nem egy pár jött már össze hasonló körülmények között. Ne könyveld el azonnal a másikat kikapósnak, akit „csak az érdekli” – hiszen te sem vagy ilyen, mégis belementél a kalandba!
    Tipp: ha a másik nem kéri el reggel a telefonszámodat, akkor egyértelmű, hogy tényleg csak egyéjszakás szexet keresett. Ne erőltesd a további ismerkedést!
  • Mámoros élmény lehet!
    Minden, ami picit is tiltott és ismeretlen, nagyon izgalmas és mámorító lehet! Tudtad, hogy az emberek leggyakrabban arról fantáziálnak, milyen lehet egy idegen emberrel ágyba bújni? Ráadásul mivel utána úgysem látod az illetőt, nem leszel feszült és maximalista szex közben!
    Tipp: hogy valóban mámoros élményben legyen részed, csak olyannal bújj ágyba, aki valóban nagyon tetszik – ellenkező esetben reggel jön a nagy kiábrándulás!

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X