Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp szeptember 8-tól

Heti horoszkóp szeptember 8-tól

asztrológiacsillagjegyhoroszkóp
0

Írta:

SzűzA hét elején a csillagok keresztülhúzhatják a terveidet – ugyan semmiféle merészséget, bolondságot nem szándékozol elkövetni, úgy alakulhat, hogy mégis őrült kalandokban lesz részed! Ha igazán készen állsz valami újra, akkor csütörtökön érdemes elkezdened a megvalósítását – akár munkáról, akár a kapcsolataidról van szó, az univerzum segít elérni az álmaidat! Akármibe is kezdesz, soha ne […]

Szűz
A hét elején a csillagok keresztülhúzhatják a terveidet – ugyan semmiféle merészséget, bolondságot nem szándékozol elkövetni, úgy alakulhat, hogy mégis őrült kalandokban lesz részed! Ha igazán készen állsz valami újra, akkor csütörtökön érdemes elkezdened a megvalósítását – akár munkáról, akár a kapcsolataidról van szó, az univerzum segít elérni az álmaidat! Akármibe is kezdesz, soha ne feledd el, hogy mindennek több módja van! Lehetséges, hogy az ismeretlen út számodra célravezetőbb? A hétvégén a jótékonyságé a főszerep: tégy jót, és visszakapod!

Mérleg
Hétfőn a fellegekben jársz, de a következő néhány nap visszaránt a fölre! Itt az ideje, hogy elkezdj komolyan gondolkodni és dolgozni, mert mind a munkád, mind a kapcsolataid sok-sok odafigyelést kívánnak! A szórakozást halaszd csütörtökre vagy péntekre, ekkor ugyanis már fellélegezhetsz egy kicsit! Csinálj valami hasznosat vagy izgalmasat, az energiád ezekben a napokban ugyanis szinte határtalan lesz! A csillagok a hét végén rád és a szerelmi életedre is mosolyognak majd! Ám állj készen: szombaton és vasárnap minden a feje tetejére állhat!

Skorpió
Gondolkodj hosszú távon, és cselekedj is így a hét elején! Gondold át, miből szeretnél többet az életedben, és miről szeretnél teljesen lemondani, mire nincs már szükséged! Csütörtökön és pénteken érdemes jól odafigyelned a környezetedben élők gondolataira és mondanivalójára, ha ugyanis nem figyelsz rájuk, komoly konfliktusok alakulhatnak ki! A hétvégén minden jól alakul majd, csak rá kell állnod a pozitív gondolkodásra – fejlemények várhatóak a szerelmi életedben is!

0013791_1.jpg ()

Nyilas
A hét elején mindenképpen érdemes odafigyelned az anyagi ügyeidre – ne légy szétszórt, amikor számlát adsz vagy kapsz, és tartsd szem előtt a büdzsét is, nehogy túlköltekezz! Ugyan a hét eleje túl sok szórakozást és lazítást nem tartogat a számodra, a hét második felében eljön a te időd: kifejezetten jól fogod magad érezni barátaid és ismerőseid körében! Ha szeretnél valakivel szorosabb kapcsolatot kialakítani, akkor most kezdj hozzá, a csillagok ugyanis a segítségedre lesznek!

Bak
A heted döcögve indul majd, de te tudod, mit kell tenned: tarts ki, és a csillagok segíteni fognak neked! A következő napokban úgy érzed majd, minden és mindenki melletted áll, és támogatja lépéseidet! Csütörtökön és pénteken folyamatosan késésben leszel, mindenhova későn érkezel, mert minden több idődbe kerül, mint máskor! Ezekben a napokban folyamatosan a jövőn tűnődsz majd – ám jobban teszed, ha a fejtörést inkább a hétvégére hagyod!

Vízöntő
Figyelj oda arra, hogy mit folyik körülötted, mert nagyon meglepő dolgok történhetnek a hét elején! Hogy mit tanácsolnak a csillagok neked erre az időszakra? Egy kis önfegyelmet, ez ugyanis segíthet neked! Ne keseredj el a változások láttán, a csütörtök már számos pozitív fordulatot tartogat! Ha szeretnéd jobbá tenni az életedet, kezdj el dolgozni a terven, most ugyanis minden körülmény segíteni fog neked!

Halak
A hét elején kiélvezheted az irányítás ízét, a főnököd ugyanis esélyt ad neked arra, hogy döntéseket hozhass! Gondold végig, vajon a környezetedben lévő emberek közül kitől várhatsz valódi tanácsokat és segítséget egy ilyen helyzetben? Egy kis iránymutatásra ugyanis mindenkinek szüksége van – neked is! Csütörtökre és péntekre ne tervezz túl sok programot, könnyen megeshet, hogy a végén egyre sem lesz időd! Akármire is koncentrálsz a hétvégén, a csillagok segítséget nyújtanak neked!

Kos
Valamilyen nagy cél lebeg mostanában a szemed előtt, amelyet minden eszközzel megpróbálsz elérni. Ám közben elfeledkezhetsz azokról az emberekről, akik mindig is melletted álltak – ha a célodért folytatott harc közben elveszted őket, kivel fogod megünnepelni a sikert? A hét második felében próbáld jól érezni magad, akármit is csinálsz: engedd el magad, és nevess a kellemetlen dolgokon is! A hétvégét azonban ne tervezd meg előre: a csillagok ugyanis közbeszólhatnak!

Bika
Akármilyen ügyekbe is bonyolódsz hétfőn, légy nagyon óvatos! Ugyan nagy valószínűséggel jobban meg tudod ítélni, min kellene változtatni a munkahelyeden, mint a főnököd, néha jobb, ha csendben maradsz! Csütörtökön és pénteken nem lesz elég energiád a feladataid elvégzéséhez, de ne aggódj, gyorsan regenerálódhatsz! A hétvégédet szánd a pihenésre, töltsd fel magad energiával – később szükséged lesz rá!

Ikrek
Fogd vissza magad, ne jártasd feleslegesen a szád! Néhány okos, gondoskodó kérdés sokkal többet jelenthet a másiknak, mint egy hosszas monológ! Akármi is történik majd a hét elején, ha ezt a szabályt betartod, tudod majd, mikor kell beszélned, és mikor kell hallgatnod. Csütörtökön extra energiával gazdálkodhatsz – készen állsz rá, hogy a jövődről hozz döntéseket? Vigyázz: a hétvégén bizonyos emberek komoly témákról beszélnek majd veled. Gondold végig, valóban érted-e, mit akarnak mondani!

Rák
Ne hajszold a pénzt, inkább pihend ki magad alaposan – legyen ez a hétfő alapszabálya! Ugyan most sűrűnek tűnhet az életed, a stressz és a kapkodás semmit sem javít a helyzeten, sőt! Egy közeli barátod segíthet abban, hogyan állítsd fontossági sorrendbe a tennivalókat! A hét második felében kellemetlen szituáció alakulhat ki közted és egy ismerősöd között a pénz miatt. Előre beszéljétek meg, ki mit fizet! A hétvégén sok-sok jó dolog vár majd rád – harmóniában leszel önmagaddal és a világgal!

Oroszlán
Akármilyen jó ötleteid vannak a hét elején, néha érdemes visszafognod magad: lehet, hogy nem kellene mindenbe beleavatkoznod, néha inkább vonulj vissza a háttérbe! Csütörtök és péntek táján figyelj oda a kapcsolataidra, mert egy számodra fontos ember több törődést kíván! Ha a főnöködről, az édesanyádról vagy más, szeretteiddel kapcsolatos dologról van szó, légy nagyon türelmes és figyelmes! A hétvégéd a művészetről, a zenéről és a nagyon mély szerelemről fog szólni!

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X