Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 ok, amiért érdemes szoknyát hordanod

4 ok, amiért érdemes szoknyát hordanod

divatszépségszexi
0

Írta:

1. Nőies Fogadd el, hogy igazán nőies leggyakrabban csakis egy jó szabású, színben hozzáillő és magas sarkú cipővel viselt szoknyában lehetsz. Ezzel a ténnyel nem is érdemes szembeszállnod, a férfiak legnagyobb része is így gondolja! 2. Jótékonyan takarSokan azt gondolják, hogy a szoknya nem előnyös, ha valakit teltebb alakkal áldott meg a sors. Nos: a […]

1. Nőies
Fogadd el, hogy igazán nőies leggyakrabban csakis egy jó szabású, színben hozzáillő és magas sarkú cipővel viselt szoknyában lehetsz. Ezzel a ténnyel nem is érdemes szembeszállnod, a férfiak legnagyobb része is így gondolja!

2. Jótékonyan takar
Sokan azt gondolják, hogy a szoknya nem előnyös, ha valakit teltebb alakkal áldott meg a sors. Nos: a szoknya sokkal jobban elfedi a problémás testrészeket, mint hinnéd. Az egyetlen teendőd az, hogy az alkatodhoz megfelelően választasz. Vagyis, ha alacsony vagy, a rövidebb szoknyákra vadássz a boltokban, ha nem túl jók a lábaid, akkor pedig inkább azokat elrejtő darabot válassz! Egy biztos: a szoknya jótékonyan rejti a csípőn és a has tájékán lévő pluszkilókat. 

0013924_1.jpg ()

3. Egészséges
Nyáron vagy meleg őszi-tavaszi napokon érdemes kipróbálnod a szoknyát! A nadrágokkal szemben egy laza, lenge szabású darab biztosítja a megfelelő szellőzést, levegőt és az alsóbb testrészek higiéniáját is könnyebb rendben tartani szoknyában, mint egy szoros szövetnadrágban. A szűk nadgrágokat különösen azoknak javasolt szoknyára cserélni, akiknek a menstruáció előtti napok haspuffadással, görcsökkel és szorító érzésekkel járnak.

4. Kényelmes
A ma oly divatos szűk nadrágok bizony gyakran egészen elszorítják az alhasat, bevágnak és ezzel akár egész napra elronthatják a közérzeted. Válassz azért is szoknyát, hogy az irodában ne kelljen mindig egy szűk farmerben ücsörögnöd.

Szoknya-etikett:
Aki a szoknyaviselés mellett dönt, annak arra is oda kell figyelnie, hogy a ruhadarabot elegánsan, nőiesen tudja viselni. Lehetsz ugyanis bármilyen szexi első pillantásra a csodás pörgős szoknyádban, ha nem tudsz benne rendesen ülni, mozogni, könnyen elronthatod a megnyerő összhatást!

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X