Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 durva hiba az őszi öltözködésben

3 durva hiba az őszi öltözködésben

divatöltözködésruhatrend
0

Írta:

1. hiba Szoknya és tornacipőHa elmúltál már tizenhat éves, akkor felejtsd el a tornacipő-szoknya párosítást! Ami a középiskolában még elmegy – bár ez az összeállítás a kamaszoknak sem áll túl jól – az nagyon rossz benyomást tehet egy állásinterjún vagy egy munkahelyen. A WellnessCafe tippje: Ha nem szereted a tűsarkút, akkor hordj lapostalpú balerinacipőt, a […]

1. hiba Szoknya és tornacipő
Ha elmúltál már tizenhat éves, akkor felejtsd el a tornacipő-szoknya párosítást! Ami a középiskolában még elmegy – bár ez az összeállítás a kamaszoknak sem áll túl jól – az nagyon rossz benyomást tehet egy állásinterjún vagy egy munkahelyen.
A WellnessCafe tippje:
Ha nem szereted a tűsarkút, akkor hordj lapostalpú balerinacipőt, a tornacipőt pedig hagyd meg az edzésekre!

0014829_1.jpg ()

2. hiba Rikító színű harisnya
A neonzöld és a citromsárga pólóid nagyon jól mutatnak egy farmernadrággal, ugyanezek a színek azonban borzasztóan ízléstelenek, ha harisnyáról van szó. A nagyon világos harisnya azoknak sem áll igazán jól, akiknek vékony a lábuk – vastag combokon és vádlikon pedig különösen rosszul mutat.
A WellnessCafe tippje:
Ha szereted a színes harisnyákat, akkor lehetőleg kevésbé feltűnő árnyalatot – például sötétkéket, tengerzöldet, bordót vagy lilát – válassz!

3. hiba Nagyon bő pulcsik
A nyolcvanas évek őrülete volt a bő fazonú pulóver, amibe a nők többsége legalább még egyszer belefért volna. Ezek a nagy pulcsik igazából senkinek sem álltak jól (a túlsúlyosokat erősítette, a vékonyak pedig szinte eltűntek bennük), így csak örülhetünk, hogy ezek a felsőrészek végleg kimentek a divatból.
A WellnessCafe tippje:
Még ha van is rajtad némi felesleg, akkor is csak karcsúsított fazonú pulóvert válassz – a nagy, mackós pulcsikat pedig legfeljebb a hideg, magányos éjszakákon használd!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X