Főoldal > EGÉSZSÉG > Sheryl Crow a mellrák korai felismerésében hisz!

Sheryl Crow a mellrák korai felismerésében hisz!

mellrákSheryl Crow
0

Írta:

  Sheryl Crow 2006. októberében a következőket nyilatkozta: “Én vagyok a követe a mellrák korai felismerésének.” Az énekesnő akkor fogalmazott így, amikor nem sokkal korábban mellrákot diagnosztizáltak nála egy rutin mammográfiai vizsgálat alkalmával. A sztár azonnal elhalasztotta tervezett turnéját, és alávetette magát  a mellműtétnek és a hét hetes sugárterápiának, amelyet akupunktúrás kezeléssel és gyógynövény-teák fogyasztásával egészített ki. Sherylnek a  mellrák mellett meg kellett […]

 

0014571_1.jpg ()

Sheryl Crow 2006. októberében a következőket nyilatkozta: “Én vagyok a követe a mellrák korai felismerésének.” Az énekesnő akkor fogalmazott így, amikor nem sokkal korábban mellrákot diagnosztizáltak nála egy rutin mammográfiai vizsgálat alkalmával.
A sztár azonnal elhalasztotta tervezett turnéját, és alávetette magát  a mellműtétnek és a hét hetes sugárterápiának, amelyet akupunktúrás kezeléssel és gyógynövény-teák fogyasztásával egészített ki.
Sherylnek a  mellrák mellett meg kellett küzdenie magánéleti kudarcával is: néhány hónappal a diagnózis felállítása előtt szakított kedvesével, a szintén ráktúlélő Lance Amstrong kerékpárversenyzővel.   
 
Crow két évvel a betegség után azt vallja, hogy a túlélést csakis a mellrák korai felismerésnek köszönheti. Énekesnői karrierje mellett nagy szerepet vállal egy mellrák elleni kutatás kampányában is, amely megpróbálja feltárni a környezetszennyezés és a mellrák kialakulása közötti összefüggéseket. 

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X