Főoldal > EGÉSZSÉG > Charlize Theron szexi tincseitől beindul a férfiak fantáziája!

Charlize Theron szexi tincseitől beindul a férfiak fantáziája!

Charlize Theronhajszexi
0

Írta:

A lófarok örök divat Csak akkor kötöd össze a hajad, ha már végképp nem tudsz mit kezdeni a tincseiddel? Pedig a lófarok örök divat, amelyet mostanában a legnagyobb sztárok is kezdenek felfedezni! A dél-afrikai származású gyönyörű színésznő, Charlize Theron például egyre gyakrabban jelenik meg összefogott hajjal filmbemutatókon – nem véletlenül. A szorosan hátrasimított haj kiemeli vonásait […]

A lófarok örök divat

Csak akkor kötöd össze a hajad, ha már végképp nem tudsz mit kezdeni a tincseiddel? Pedig a lófarok örök divat, amelyet mostanában a legnagyobb sztárok is kezdenek felfedezni! A dél-afrikai származású gyönyörű színésznő, Charlize Theron például egyre gyakrabban jelenik meg összefogott hajjal filmbemutatókon – nem véletlenül. A szorosan hátrasimított haj kiemeli vonásait és szemeit, ráadásul egy csinos, kivágott ruhával szuperszexis látványt nyújt, hiszen nem takarja el a nyakat és a vállakat.

Hogyan készítheted el a frizurát otthon?

Ennek a hajviseltnek a nagy előnye, hogy nem kell miatta órákig a fodrásznál ülnöd, ráadásul minden hajtípusból könnyen elkészíthető ez a frizura! Szorosan fogd össze a hajadat, és egy hajvasalóval egyenesítsd ki a hullámos hajtincseket. Figyelem: idén ősszel már nem divat a fejbúbon feltupírozott haj!

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X