Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzéki vörös ajak, bodorított szempilla – Sminkelj trendin!

Érzéki vörös ajak, bodorított szempilla – Sminkelj trendin!

sminktrend
0

Írta:

Tudtad, hogy a felmérések szerint a férfiak a nők sminkje alapján sok-sok következtetést vonnak le az adott hölgy személyiségéről, vérmérsékletéről? Már csak ezért is érdemes jobban odafigyelned, milyen színeket, eszközöket és anyagokat használsz sminkeléskor! Összeállításunkból megtudhatod, mi az idei ősz egyik legtrendibb sminktippje! 1. tipp: Légy hollywoodi díva! Légy igazi hollywoodi díva – ehhez nem kell mást tenned, […]

Tudtad, hogy a felmérések szerint a férfiak a nők sminkje alapján sok-sok következtetést vonnak le az adott hölgy személyiségéről, vérmérsékletéről? Már csak ezért is érdemes jobban odafigyelned, milyen színeket, eszközöket és anyagokat használsz sminkeléskor! Összeállításunkból megtudhatod, mi az idei ősz egyik legtrendibb sminktippje!

0015026_1.jpg ()

1. tipp: Légy hollywoodi díva!

Légy igazi hollywoodi díva – ehhez nem kell mást tenned, mint utánoznod Marilyn Monroe sminkjét! Ebben az évben ugyanis a legnagyobb sztárok, köztük Christina Aguilera és Gwen Stefani is a csábos színésznő make-upját koppintják! A feketére kihúzott szemekkel, az óriási, bodorított, fekete szempillákkal és az érzéki vörös ajkakkal te is biztosan hódítani fogsz! Nappalra is készíthetsz ilyen sminket, de halványabb ajakrúzzsal – a tüzes vöröset tartogasd a randikra!

Így készítheted el a sminket:

  • A szokásos módon alapozd le, majd púderezd be az arcod.
  • Rakj pirosítót az arccsontodra.
  • Fekete szemceruzával húzd ki a felső szemhéjadat.
  • Fekete szemhéjtussal óvatosan, pontosan húzd át a ceruzával rajzolt vonalat.
  • Göndörítő szempillaspirállal többször fesd át szempilláidat.
  • Vörös szájceruzával rajzold körbe ajkaidat, majd jöhet a vörös rúzs.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X