Főoldal > EGÉSZSÉG > Jessica Alba szülés után is gyönyörű – Sminktippek a színésznőtől

Jessica Alba szülés után is gyönyörű – Sminktippek a színésznőtől

Jessica Albasminkszépségsztár
0

Írta:

Jessica Alba június óta édesanya, de szerencsére nyoma sincs rajta a szülés utáni depressziónak – a színésznő most gyönyörűbb, mint eddig bármikor. Bár Jessicát tökéletesen boldoggá teszi a kislányával, Honor Marie-vel és férjével, Cash Warrennel töltött idő, a színésznő lassan szeretne visszatérni a munkához is, így jövőre talán már egy új filmben is láthatjuk. Jessica […]

Jessica Alba június óta édesanya, de szerencsére nyoma sincs rajta a szülés utáni depressziónak – a színésznő most gyönyörűbb, mint eddig bármikor. Bár Jessicát tökéletesen boldoggá teszi a kislányával, Honor Marie-vel és férjével, Cash Warrennel töltött idő, a színésznő lassan szeretne visszatérni a munkához is, így jövőre talán már egy új filmben is láthatjuk.
Jessica a természetes szépség híve: hibátlan bőrének és hatalmas szemeinek köszönhetően csak néhány apró szépségtrükkre van szüksége. Íme Jessica Alba tippjei a tökéletes megjelenéshez!

0014654_1.jpg ()

Lesd el Jessica trükkjeit!

  • A sminkelést Jessica mindig egy alapos arctisztítással és hidratálással kezdi. Gyönyörű tejeskávé színű bőre nem igényel sok alapozást. Ha az övéhez hasonló, kreol bőröd van, akkor az apróbb bőrhibákat korrektorral tedd láthatatlanná, és csak vékony alapozóréteget vigyél fel a bőrödre! A ragyogó bőrszínhez bronzos árnyalatot érdemes választanod, de figyelj oda, hogy az orrod hegye és az arccsontod ne legyen túl fényes!
  • Jessica a természetes színeket kedveli, ezért barna vagy szürke szemhéjfestéket használ, a szeme alá pedig nagyon halvány, füstös hatású árnyékoló réteget tesz.
  • Az ajkait barackos-rózsaszínes árnyalatú rúzzsal emeli ki, és száját ehhez illő szájceruzával húzza ki – sokszor azonban natúr szájfénnyel teszi természetessé a sminkjét.
  • Jessica nőiességét hosszú, világosbarna hajzuhataggal hangsúlyozza – ez a frizura azonban csak azoknak áll igazán jól, akiknek elég dús a hajuk a lágyan leomló hullámok megformázásához. Ha „jessicás” hajviseletre vágysz, akkor a nedves hajadra tegyél egy kis volumennövelő gélt, majd válaszd a hajat néhány kisebb részre! Csavard a tincseket egyesével egy körkefére, majd szárítsd mindegyiket alacsony fokozaton öt percig!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X