Főoldal > EGÉSZSÉG > Légy szexi és nőies – nadrágban is!

Légy szexi és nőies – nadrágban is!

nadrágruhaszexitrend
0

Írta:

Első szabály: válassz testalkatodnak megfelelő fazont!Ahhoz, hogy igazán szexi lehess, vásárolj olyan nadrágot, ami mind magasságodhoz, mind fenék- és csípőméretedhez a legjobban illik. Ha alacsony vagy, igyekezz a nadrág hosszát úgy igazítani, hogy minél lejjebb, egészen a cipőd sarkának aljáig érjen – de semmiképp ne súrolja a földet. Ha magasabb vagy, bátran hordhatsz háromnegyedes hosszal […]

Első szabály: válassz testalkatodnak megfelelő fazont!
Ahhoz, hogy igazán szexi lehess, vásárolj olyan nadrágot, ami mind magasságodhoz, mind fenék- és csípőméretedhez a legjobban illik. Ha alacsony vagy, igyekezz a nadrág hosszát úgy igazítani, hogy minél lejjebb, egészen a cipőd sarkának aljáig érjen – de semmiképp ne súrolja a földet. Ha magasabb vagy, bátran hordhatsz háromnegyedes hosszal készült darabokat. Bár a ceruzanadrág sincs még leáldozóban, elegáns alkalmakra inkább a bővebb, finom esésű és élrevasalt nadrágot vedd elő a szekrényből.

0014764_1.jpg ()


Második szabály: válassz az alkalomhoz illő anyagot!

A farmer és a bársony is kétségtelenül trendi – ha hétköznapi viseletről van szó. Egy szexi, enyhén csípőfazonnal ellátott nadrágban az irodában is jól mutatsz majd. Ha azonban alkalmi öltözéket követelnek tőled, semmiképp ne farmerba bújj. Enyhén csillogós, finom szövetnadrágot válassz inkább!

Harmadik szabály: válassz szexi kiegészítőket!
Egy egyszerű farmert dobj fel szexi övvel, csipkés, nőies felsővel vagy vagány, enyhén magasított sarkú cipővel. Ne azzal próbáld magadra vonni a figyelmet, hogy túl rövid csípőrésszel varrott fazont viselsz, amiből kilóg a derekad. 

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X