Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 igazán dögös ruhadarab őszre

5 igazán dögös ruhadarab őszre

divatöltözködésruhatrend
0

Írta:

Ha szereted a nőies és szexi ruhadarabokat, akkor biztosan az ősz a kedvenc évszakod, hiszen a színek ilyenkor lehet a legjobban variálni a színeket és a fazonokat. Egy szép színű harisnya, egy szexi szoknya, netán egy nőies kalap sokszor még a leghétköznapibb öltözéket egyedivé varázsolhatja. Most eláruljuk, mik lesznek az idei ősz legmenőbb ruhadarabjai! Kocka […]

Ha szereted a nőies és szexi ruhadarabokat, akkor biztosan az ősz a kedvenc évszakod, hiszen a színek ilyenkor lehet a legjobban variálni a színeket és a fazonokat. Egy szép színű harisnya, egy szexi szoknya, netán egy nőies kalap sokszor még a leghétköznapibb öltözéket egyedivé varázsolhatja. Most eláruljuk, mik lesznek az idei ősz legmenőbb ruhadarabjai!

0014830_1.jpg ()

Kocka a köbön
Lassan búcsút mondhatunk a csíkos pulóvereknek és sálaknak – az idei évben ugyanis a kockás hódít! A legnépszerűbb viselet természetesen a rövid, skótkockás rakott szoknya lesz – ezt diáklányos ruhadarabot azonban csak azoknak ajánljuk, akiknek elég vékony combjuk, és keskeny a csípőjük van hozzá!
Akkor sem kell lemondanod a kockás mintáról, ha van rajtad némi felesleg – a lefelé bővülő, A-fazonú szoknya mindenkinek jól áll, de az öltözékedet egy kockás blézerrel vagy sállal is feldobhatod! Ha kockás szoknyát vagy felsőrészt viselsz, akkor a rajtad lévő többi ruha egyszínű legyen, és harmonizáljon a kockás darab színeivel!

Röviden az igazi
A legutóbbi trend szerint shortot már nem csak sportoláshoz viselhetsz. Az élre vasalttól a szatén anyagún keresztül a műbőrig rengeteg fazonban és színben vásárolhatsz rövidnadrágot – ami egy hozzá illő harisnyával még szexisebb, mintha miniszoknyát viselnél.
Sajnos a shortokra is igaz az, ami a falatnyi szoknyákra: csak a vékony lányoknak állnak igazán jól. Ha egy kicsit vastagabb a lábad, válassz bermuda, háromnegyedes vagy hétnyolcados fazont – ezek most ugyanolyan divatosak, mint a rövidnadrág!  

Cicanadrág, nemcsak cicababáknak
A különböző stílusú, színű és mintájú cicanadrágok (leggingsek) nagyon feldobhatják az egyszínű, szűk miniket, és a bővebb fazonú, térd fölé érő szoknyákat is – sőt, még bizonyos rövidnadrágokkal is jól mutat.
Bátran hordj cicanadrágot a kora őszi meleg napokon egy kényelmes, lapos talpú cipővel! Ha a leggings alá egy nejlonharisnyát is húzol, akkor a hűvösebb napokon sem fogsz fázni benne.

0014830_2.jpg ()

Szexi és elegáns – fűző, míder, csőtop
Az idei nyár nagy kedvencét, a csőtopot akkor sem kell a szekrény mélyére süllyesztened, ha az időjárás hűvösebbre fordul – egy egyszerű inget vagy blúzt is feldobhatsz azzal, ha egy ilyen pánt nélküli felsőrészt húzol rá!
Nagyon elegáns és trendi viselet a régi fűzőkre emlékeztető míder is. A munkahelyedre akár egy blézer vagy kosztümkabát alá is felveheted – az esti bulihoz pedig csak a kabátkát kell majd levenned!

A stílusos nő viselete: a kalap
Kalapot hordani idén egyáltalán nem lesz ciki – feltéve, ha nem a nagymamád molyrágta fejfedői közül válogatsz. A néhány éve már hódító svájci sapkák mellett most a nőiesebb, kerekebb formájú kalapok is divatosak lesznek – ezekből ízlésednek megfelelően választhatsz keskenyebb vagy szélesebb karimájú, mintás vagy egyszínű, masnis vagy masni nélküli fazont. Ha kalapot viselsz, a hatást ne rontsd el más feltűnő kiegészítőkkel – ilyenkor ne legyen rajtad nagy fülbevaló, és ha teheted, szabadulj meg a szemüvegedtől is!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X