Főoldal > EGÉSZSÉG > Pasiszemmel – Amit legelőször megnéznek egy nőn

Pasiszemmel – Amit legelőször megnéznek egy nőn

párkapcsolatpasi
0

Írta:

Egyéni ízléstől és vérmérséklettől függ az, hogy mit néz meg először egy férfi a nőn – mit talál legelőször szépnek…Éppen ezért nem törekedtünk semmilyen tetszési sorrend felállítására, pusztán arra voltunk kíváncsiak, ami minden nőt izgat: mit talál legelőször vonzónak egy férfi a nőn? Még akkor is, ha közben esik a részvények árfolyama.   1. Arc A férfiak fantáziáját megmozgató […]

Egyéni ízléstől és vérmérséklettől függ az, hogy mit néz meg először egy férfi a nőn – mit talál legelőször szépnek…Éppen ezért nem törekedtünk semmilyen tetszési sorrend felállítására, pusztán arra voltunk kíváncsiak, ami minden nőt izgat: mit talál legelőször vonzónak egy férfi a nőn? Még akkor is, ha közben esik a részvények árfolyama.  

1. Arc

A férfiak fantáziáját megmozgató belső kisugárzáshoz nincs szükség mesterséges beavatkozásra, mint pl. plasztikai sebészre vagy méregdrága kencékre. Sőt! Nem kell szabályos modellarc és bájos, fitos orrocska sem. Nagyon sok férfi ugyanis azt gondolja, hogy a nő egyik legerősebb vonzereje az arca – úgy ahogy van, a maga természetességében.
Tipp: Ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanod a modern kozmetikai ipar csodáiról, de mindig figyelj arra, hogy a megjelenésed természetes és nőies legyen. Sminkelj rafináltan: leheletnyi púder, áttettsző szájfény, babapír bőven elég. Ha a teremtés koronája szépnek látta az arcodat közelről, egy picit hátrébb fog lépni, hogy még jobban szemügyre vegyen. És ha még mindig érdekesnek talál, hidd el: újra közelebb fog lépni!

2. Tekintet

Mert ha a szemeidben meglátja azt, amit keres, biztos, hogy nem tágít egy darabig. Örökérvényű igazság, hogy „a szem a lélek tükre”. Benne van a nőnek a szíve, lelke – és ha van, akkor az intelligenciája is tükröződik benne – állítják a férfiak. Mert egyáltalán nem mindegy az, hogy szűk vagy tágra nyílt szemekkel figyelünk valakire. Már ha figyelünk. Ahogy az sem mindegy, hogy beszéd közben egyenesen a szemébe nézünk – „álljuk a tekintetét” – a kiszemelt férfinak, vagy csak idegesen a cipőnk orrát bámuljuk.
Tipp: Akinek takargatnivalója van, aki nem vállalja nyíltan az érzéseit, aki mást gondol, mint amit mond, az sosem tud a másik szemébe nézni. Figyelem! A férfiak szenzorai hiperérzékenyek – butaság lenne egy kétértelmű pillantással becsapnod őket!

0014940_1.jpg ()

3. Dekoltázs

Alapszabály: a vonzó dekoltázson a férfiak nagy része a szépet és nem a közönségeset érti. Olyannyira így van ez, hogy egy köldökig kivágott blúz, a túlságosan hangsúlyozott domborulatok ugyan figyelemfelkeltőek, de nem biztos, hogy az első komoly vizuális sokk elég ahhoz, hogy a férfi szóba álljon veled. Ne szépítsünk rajta: mióta a világ világ, a mell a nőiesség egyik hangsúlyos szimbóluma. Éppen ezért (is) kiemelt figyelmet és törődést igényel.
Tipp: A férfiak tekintete szeret a nyaktól lefelé kalandozni. És nem mindegy mit találnak ott. Takard el azt, amit el kell, de ne teljesen: épp csak annyira, hogy a teremtés koronája elgondolkozzon az ott látottakon….

4. Cipő és láb

Sok van a földön mi erotikus, de egy őrülten szexi cipőbe bújtatott kecses női láb biztosan megmozgatja minden férfi fantáziáját – derült ki kutatásunkból. Kinek-kinek úri gusztusa szerint, de megmozgatja. Már ha a cipő illik az egyéniségedhez, ízléses, nem akarod benne úton-útfélen kitörni a nyakad és nem tűnsz benne tramplinak. A cipőn éktelenkedő koszról és a lábbeli talpán felejtett árucímkéről nem is beszélve.
Tipp: A vásárlásnál légy körültekintő! Egy jól választott darab igenis mindent elárulhat rólad: az ízlésedet, azt hogy honnan jössz, és merre tartasz. Az már más lapra tartozik, hogy a kiszemelt férfival vagy nélküle… 

5. Kezek, gesztusok, testtartás

A férfiak nagy többsége szerint bizony egyáltalán nem mindegy, hogyan simítasz el egy hajtincset az arcodból, hogyan fogod meg a kávéscsészét, hogyan rakod keresztbe a lábadat, és mennyire ápoltak a körmeid. A szád elé teszed a kezed amikor kommunikálsz, vagy nyíltan vállalod a mondanivalódat. Netán görbén gubbasztasz az asztal mellett, vagy kihúzod magad ülés és járás közben.
Tipp: Légy magabiztos, vállald a gondolataidat és cselekedeteidet. Nem kell ahhoz a Balettintézetben diplomát szerezned, hogy a mozdulataid nőiesek, kecsesek legyenek. Figyelj magadra – és más is felfigyel rád!

+ 1 Csípő, popsi, frizura

Ez a hármasfogat nem azért került az utolsó helyre, mert ezek a női testrészek kevésbé keltik fel a férfiak érdeklődését. Azért van itt a helyük a felsorolásban, mert ők már csak hab a tortán. Egy nőies csípő, a kerek popsi és a szépen csillogó haj mintegy megkoronázzák azt, ami elsőre vonzó a férfiak számára: a tekintetet, az arcot, a dekoltázst vagy a gesztusokat és a testtartást.
Tipp: Jó hírünk van: az izmos, formás test és a trendi frizura fontos a férfiak számára, de nem a legfontosabb…Éppen ezért nem kell minden nap gyötörnöd a tested, és hetente kétszer a fodrász szalonokat látogatnod. A legfontosabb: te jól érezd magad a bőrödben!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X