Főoldal > EGÉSZSÉG > Pimasz, és eszméletlen trendi – A pasik odavannak Rihanna hajáért!

Pimasz, és eszméletlen trendi – A pasik odavannak Rihanna hajáért!

hajRihannaszexisztár
0

Írta:

Rihanna – toplistás a rövid haj Tévhit, hogy a férfiak csak a hosszú, dús hajkoronát tartják szexisnek! Nincs is erre jobb bizonyíték, mint Rihanna rövid frizurája, amelyet egy amerikai magazin olvasói a legszexisebb sztárhajnak kiáltottak ki! A tehetséges énekesnő pár hónappal ezelőtt választotta ezt a picit férfias, de annál csábítóbb, kócos, hosszú frufrus fazont. Nemcsak […]

Rihanna – toplistás a rövid haj

Tévhit, hogy a férfiak csak a hosszú, dús hajkoronát tartják szexisnek! Nincs is erre jobb bizonyíték, mint Rihanna rövid frizurája, amelyet egy amerikai magazin olvasói a legszexisebb sztárhajnak kiáltottak ki! A tehetséges énekesnő pár hónappal ezelőtt választotta ezt a picit férfias, de annál csábítóbb, kócos, hosszú frufrus fazont. Nemcsak a vágás, hanem a szín is összhangban van vonásaival, bőrével: ősszel a bársonyos barna a tuti befutó!

Hogyan készítheted el otthon?

A lényeg itt is a vágás – ám ha a fodrászod jól másolta le Rihanna frizuráját, a szárítással már nem lesz gondod. Nagy körkefével formázd a hajad, majd egy kis wax-szal bolondítsd meg a frufrudat!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X