Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelmi horoszkóp a Mérleg havára

Szerelmi horoszkóp a Mérleg havára

asztrológiacsillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta:

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)Úszol a boldogságban, hiszen szerelmed különösen gyengéd veled, és figyel minden apró rezdülésedre. A gyermeked miatt is boldognak érezheted magad, lélekben most közel kerültök egymáshoz. Skorpió (X. 24. – XI. 22.)A Mars és a Vénusz a Skorpió jegyében tartózkodik, ennek köszönhetően szerelmesebb vagy, mint valaha. A felmerülő akadályok csak megacélozzák […]

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Úszol a boldogságban, hiszen szerelmed különösen gyengéd veled, és figyel minden apró rezdülésedre. A gyermeked miatt is boldognak érezheted magad, lélekben most közel kerültök egymáshoz.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
A Mars és a Vénusz a Skorpió jegyében tartózkodik, ennek köszönhetően szerelmesebb vagy, mint valaha. A felmerülő akadályok csak megacélozzák az akaratodat, és ha kell, harcolsz a szerelmedért.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
A lelked csordultig van szerelemmel, talán még össze is bútoroztok a pároddal. Jól kijöttök egymással, mert azonos az érdeklődési körötök, és ez nálad sokat számít.

Bak (XII. 21. – I. 20.)
Egy hazugságra vagy titokra fény derül, és ez rossz perceket szerez egy barátodnak. Előfordulhat, hogy ez a kapcsolatotoknak is véget vet. De nem kell sokat várnod álmaid hercegére.

0014528_1.jpg ()

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
A házastársak vagy régi partnerek közt újjáéled a romantikus rajongás. Már akkor is nagyon hiányzik a társad, ha csak néhány napot kell egymástól távol töltenetek.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Most jót tenne a kapcsolatotoknak egy külföldi utazás, még akkor is, ha csak egyikőtök utazik. Olyan feszültség van ugyanis köztetek, ami a külön töltött idő segítségével könnyebben rendezhető.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Végre elérkezettnek látod az időt, hogy szerelmedet bemutasd azoknak, akik fontosak neked. Ha házasságban, párkapcsolatban élsz, ügyelj arra, hogy ne helyezd a barátaidat párod elé.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Nehéz helyzetbe kerülsz, de a legjobb döntést hozod, amelynek a vége házasság vagy együttélés lesz. A kapcsolat fényes jövő előtt áll.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Olyasvalaki után vágyakozol, aki nem neked való, hiába akarod őt olyan nagyon. Nemsokára megismerheted azt, aki a te embered, romantikus, kedves, és lehozná neked a csillagokat is az égről.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Kisebb-nagyobb izgalmakkal telik a közös életetek, idegesítő és nagyon kellemes napok váltják egymást. Jót tenne egy közös utazás.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
A házastársad támogat mindenben, ezért magabiztosan próbálsz ki új dolgokat. A munkahelyen szövődő szerelmek most boldog jövő elé néznek.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Nagy döntés előtt állsz, amit félsz meghozni, pedig muszáj. Nem mehetnek a dolgok a régi kerékvágásban. Adj magatoknak még egy esélyt egy komoly beszélgetéssel.

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X