Főoldal > EGÉSZSÉG > Szexillemtan: 5 alapszabály az ágyban

Szexillemtan: 5 alapszabály az ágyban

erotikaorgazmusszerelemszex
0

Írta:

Mi kell a tökéletes, szexszel töltött estéhez? Az ideális partner mellett sok-sok odafigyelés, fantázia, türelem és persze higiénia! Gondold át, te vajon mindent beleadsz azért, hogy az éjszaka mindkettőtök számára kellemes és izgató legyen? Íme, az 5 leghasznosabb szextanács: mit érdemes mondanod és tenned az ágyban? 1. szabály: légy mindig tiszta!Alapszabály: mindig figyelj oda a […]

Mi kell a tökéletes, szexszel töltött estéhez? Az ideális partner mellett sok-sok odafigyelés, fantázia, türelem és persze higiénia! Gondold át, te vajon mindent beleadsz azért, hogy az éjszaka mindkettőtök számára kellemes és izgató legyen? Íme, az 5 leghasznosabb szextanács: mit érdemes mondanod és tenned az ágyban?

1. szabály: légy mindig tiszta!
Alapszabály: mindig figyelj oda a higiéniára! Lehet, hogy egyértelmű, hogy az esti szeretkezés előtt érdemes lezuhanyozni, de vajon napközben is van nálad olyan felszerelés, amely segítségével gyorsan felfrissítheted magad a szerelmi légyott előtt? Hiszen bárhol és bármikor egymásnak eshettek pároddal – főleg, ha éppen romantikus utazáson vesztek részt. Minden eshetőségre felkészülve mindig legyen nálad egy csomag intim törlőkendő, zsebkendő, óvszer, mentolos rágó, izzadásgátló – és esetleg tiszta fehérnemű is!

2. szabály: légy bátor és kezdeményező!
A legtöbb párkapcsolatot megmérgezi a változatosság és a romantika hiánya – ne engedd, hogy veletek is ez történjen! Akármennyire is nehéz egy végigdolgozott nap után meglepetéseken törnöd a fejedet, bizony megéri! Mi lenne, ha legközelebb kívánatos, új fehérneműben várnád kedvesedet? Finom, de nem nehéz vacsorával kényeztesd az érzékeit, majd vedd a kezedbe az irányítást: egy új pozícióval (bőséges ötletforrás a Káma Szútra!) vagy helyszínnel pezsdítsd fel szerelmi életeteket!

 

0014269_1.jpg ()

 

3. szabály: beszélj a vágyaidról!
Tudtad, hogy nemzetközi kutatások szerint a nők majdnem fele rendszeresen színleli az orgazmust? Pedig a hazugság szex közben sem vezet jóra: egy idő után megunod a kielégülés nélküli szeretkezéseket – miközben partnered azt gondolja, mindent jól csinál. A megoldás az őszinteség: mondd el vagy mutasd meg a párodnak, mi és hogyan esik jól, hol simogasson ezentúl! Ha nehezen élsz át orgazmust, próbáljatok ki más pozíciókat! Sok nőnek élvezetesebb, ha misszionárius pózban egy párnát tesz a feneke alá, vagy ha ő van felül, és ő irányítja az aktust. Sokaknak pedig az orális szex a biztos orgazmusforrás!

4. szabály: figyelj oda a másikra!
Azt várod el a párodtól, hogy szex közben gyengéd és figyelmes legyen? Vajon te is megadod neki ugyanezt? Légy megértő és támogató, ha kedvesednek gondjai akadnak az ágyban – akár komoly egészségügyi problémáról van szó, akár szimpla fáradtságról. Ne erőltess semmit, és ne játszd a sértődöttet, ha aznap este nem bújtok ágyba – ahogy te sem kívánod mindig a szexet, úgy a pasidnak is vannak olyan időszakai, amikor a testiség helyett inkább egy ölelésre vágyik! 

5. szabály: dicsérd a teljesítményét!
Melyik férfi ne olvadna el attól, ha egy nő az ágybeli teljesítményét vagy a méreteit dicséri? Ha partnered valóban nagyon figyelmes, odaadó és szenvedélyes volt az ágyban, miért is ne legyezgetnéd a hiúságát? Szex után nyíltan mondd el neki, mennyire élvezted az együttlétet: nyugodtan részletezd, melyik mozdulatát, simogatását élvezted a legjobban! Ugyanezt megteheted később is: tökéletes előjáték, ha sms-ben vagy e-mailben küldöd el neki az „értékelést”!

 

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X