Főoldal > EGÉSZSÉG > Segítség, ver a férjem, mit tegyek? – A pszicholgógus szakértő válaszol

Segítség, ver a férjem, mit tegyek? – A pszicholgógus szakértő válaszol

párkapcsolatpszichoterapeuta
0

Írta:

“Kedves Klára!Három éve vagyok együtt a párommal és két éve vagyunk házasok. Ő volt a legjobb…míg el nem kezdett féltékenykedni minden ok nélkül. Nem bírtam, és egy másik férfit kerestem. A dolog kiderült. A párom egy csókért jól felpofozott – nem előszőr. Ez azóta is így van. Mindenért ordít velem és egyik este úgy nekem esett, […]

“Kedves Klára!
Három éve vagyok együtt a párommal és két éve vagyunk házasok. Ő volt a legjobb…míg el nem kezdett féltékenykedni minden ok nélkül. Nem bírtam, és egy másik férfit kerestem. A dolog kiderült. A párom egy csókért jól felpofozott – nem előszőr. Ez azóta is így van. Mindenért ordít velem és egyik este úgy nekem esett, hogy azt hittem itt a vég. Persze minden ok nélkül.Utána bocsánatot kért, és azt igérte, hogy többet nem fordul elő, de azóta is úgy beszél velem, mintha már nem is szeretne. Talán én se őt…Talán csak a gyerekek és a félelem tart mellette.Tény, hibáztam.De elötte sem volt jobb. Félek tőle. Van más is nekem. Mivel a férjem egy jó szót sem szólt hozzám hónapokon át, így mikor jött a másik, én mentem vele a szép szavak után. Pedig ő se bánik jobban a párjával, de velem más. Mit tegyek? Már fél éve őrlődők a két rossz között, de félek lépni, mert úgy érzem, hogy egyedül senki nem lennék.

Anya21

0014399_1.jpg ()

Kedves Kérdezőm!

Bizony, nehéz élethelyzetbe került, de van kiút.
Első lépés, hogy döntést hoz. Így két férfi között őrlődve, egyik kapcsolatát sem tudja megfelelően ápolni.
Próbálja meg összegyűjteni, mi szól az egyik, mi szól a másik kapcsolat mellett. Ez segítheti döntését.
Fontos lenne, hogy partnereivel is megossza gondjait.
Azon is gondolkodjon el, hogy vajon a verekedés, verés belefér-e az Ön által elképzelt életbe? Ez további döntésében segíti.
Próbálja félelmét leküzdeni és segítséget, tanácsot kérni a helyi családsegítőben.

Ha megírja hol él, segítek szakembert keríteni.

Üdvözlettel:
Geist Klára”

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X