Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 végzetes hiba az első randin

4 végzetes hiba az első randin

férfipárkapcsolatrandevú
0

Írta:

Kínos hallgatás, unalmas témák, kellemetlen kérdések – nincs is lehangolóbb egy rossz randinál. A kudarcba fulladt első találkozóért nem okolhatod mindig a férfiakat – a pasik tapasztalata szerint ugyanis a nők is gyakran követnek el olyan hibákat, amelyek tönkreteszik az estét. Összegyűjtöttük azt a négy dolgot, amit semmi esetre kövess el az első randin! 1. […]

Kínos hallgatás, unalmas témák, kellemetlen kérdések – nincs is lehangolóbb egy rossz randinál. A kudarcba fulladt első találkozóért nem okolhatod mindig a férfiakat – a pasik tapasztalata szerint ugyanis a nők is gyakran követnek el olyan hibákat, amelyek tönkreteszik az estét. Összegyűjtöttük azt a négy dolgot, amit semmi esetre kövess el az első randin!

1. hiba: A közös jövőt tervezgeted

Alig ültetek le a vacsoraasztalhoz, máris a szüleidről mesélsz, akiket sürgősen meg kell ismernie? Már meg is tervezted a családi vacsorát, amelyen természetesen neki is részt kell vennie? Ne tedd! Az első randin egyébként sem szabad lerohanni a pasit jövőre vonatkozó tervekkel, a családi bemutatás pedig még a „harcedzett” férfiakban is félelmet kelt! Ő nagy valószínűséggel még csak az első közös éjszakátokat tervezi – ne lohaszd le a vágyát! 
Tipp: Hagyj a pasinak időt, hogy eldöntse, tetszel-e neki, akar-e téged és egyáltalán: szeretne-e veled legközelebb is találkozni! A kapcsolat elején ne teregesd ki a kártyáidat – hadd tépelődjön azon, tetszik-e neked!

0015482_1.jpg ()

2. hiba: A fogyókúrádról beszélsz

Akármennyire is szeretnél lefogyni, a randi estéjére muszáj szüneteltetned a fogyókúrádat! A férfiak többsége ugyanis frászt kap az olyan nőktől, akik egész este egy fél adag salátát csipegetnek, felhúzott orral méregetik a pasi tányérján lévő marhapörköltet, közben pedig arról beszélnek hosszasan, mennyire egészségtelenek a vörös húsok, és hogy hányféle fogyókúrás módszert próbáltak már ki!              
Tipp: Azért, hogy a randid és a fogyókúrád is sikeres legyen, rendelj valamilyen nem túl nehéz ételt (például csirkemellet egy nagy adag salátával), és edd meg jóízűen! Jó, ha tudod, hogy a pasik komoly következtetéseket vonnak le abból, hogy hogyan eszel: nem mindegy hogyan fogod a villát és hogyan nyúlsz a pohár után.

3. hiba: Egész este a problémáiddal traktálod 

Meghalt a kiskutyád, drága a rezsid, és még mindig nem találtál egy jó állást normális főnökkel? Még ha így is van, ne traktáld a pasit a problémáiddal az első randin, mert a panaszáradat könnyen elronthatja a hangulatot – ráadásul azt a benyomást keltheti, hogy pesszimista ember vagy, aki állandóan siránkozik! Még ha sok gond is nyomja a válladat, épp azért mozdultál ki otthonról, hogy egy rövid időre elfelejtsd a problémákat!
Tipp: Ha úgy érzed, annyi rossz dolog történt mostanában veled, hogy nem bírnád ki panaszkodás nélkül az estét, válasszatok olyan programot, amely felvidít, és nem csak a beszélgetésről szól: menjetek el korcsolyázni, moziba vagy vidámparkba! 

4. hiba: Ócsárolod a férfiakat

Nagyot csalódtál az exben, és évek óta nem tudsz összehozni egy normális kapcsolatot? Bármennyire is csábító ötlet, hogy egy pasinak fejtsd ki a „minden férfi bunkó” típusú gondolatidat, ne tedd! Ha jó benyomást akarsz kelteni magadról, se a rossz tapasztalatokról, se az exről ne beszélj a pasinak – nehogy arra a következtésre jusson, hogy biztos benned van a hiba, azért nem jön össze a szerelem!
Tipp: Részletesen ne érdeklődj az exbarátnője felől, de ha komoly terveid vannak a pasival, azt azért érdemes valahogy megtudnod, hogy eddig milyen – egyéjszakás vagy több évig tartó – kapcsolatai voltak! 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X