Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 óriási szextévedés – A férfiről

5 óriási szextévedés – A férfiről

férfipárkapcsolatszexualitás
0

Írta:

Gondoljuk csak végig, mi az, ami a férfiakkal kapcsolatban mindig elhangzik? Tele vagyunk olyan közhelyekkel, hogy ők csak a nagy melleket szeretik, az orális szexért mindent megtennének, és egyébként is: mindig csak “azon” jár az eszük. Most sorra vesszük a legnagyobb tévedéseket! 1. A férfiak mindig csak a szexre gondolnak Ezt cáfolandó, lássuk, min pörög […]

Gondoljuk csak végig, mi az, ami a férfiakkal kapcsolatban mindig elhangzik? Tele vagyunk olyan közhelyekkel, hogy ők csak a nagy melleket szeretik, az orális szexért mindent megtennének, és egyébként is: mindig csak “azon” jár az eszük. Most sorra vesszük a legnagyobb tévedéseket!

1. A férfiak mindig csak a szexre gondolnak

Ezt cáfolandó, lássuk, min pörög valójában az agyuk!

1. Listák
Minden férfi képzeletbeli top tízes listákat próbál magának felállítani. A legjobb autók, telefonok, laptopok, focisták, stadionok, strandok, horgászvizek, együttesek – a felsorolást sokáig folytathatnánk. A szex is csak egy lista a sok közül. Igaz, hogy sokszor töprengenek azon, hogy melyik eddigi hálótárs kerülne az első ötbe, de ennek a gondolatmenetnek a középpontjában nem maga a szex, hanem a rangsor áll. A férfi a listákon keresztül fejezi ki a világnézetét és a státuszát. Dióhéjban: Listák nélkül nincs férfi!

2. Kaja
Bárhol, bármikor rájuk törhet a gondolat, hogy valami táplálékot vegyenek magukhoz. Ez mindegyik típusra igaz: vékonyra, kövérre, sportosra és lustára egyaránt.

3. Tervek
A férfiak állandóan terveket szövögetnek (hogyan turbózzák fel a számítógépet, hova menjenek sörözni a barátokkal, stb.) Még a legnagyobb összevisszaságban is vannak megtervezett pontok. Csak ez a pasiknál nem tudatos.

2. A teremtés koronái imádják a pornót

Ha azt mondjuk, hogy ez nem teljesen igaz, akkor lehet, hogy megbotránkozva csóváljátok a fejeteket, és a pornóipar növekedő bevételeire mutogattok. Valóban évről-évre nagyobb bevételeket prognosztizálnak a piac elemzői, mégis, a férfiak nagy részét csak ideig-óráig érdekli a nyers szexualitás. A pasik is a hosszú távú, tartós boldogságot keresik. Éppen ezért sosem ajánlatos a hálószobában úgy viselkedni, mint egy pornószínésznő!

0016108_1.jpg ()

3. Az orális szex kötelező!

A társadalomban egyre erősebben jelenlévő pornográf tartalmaknak köszönhetően, már úgy kezeljük ezt a témát, mint a szexuális izgatás és az előjáték elengedhetetlen részét. Egyetlen női magazin szexuális útmutatójából sem hiányozhat. Egyes kutatások szerint a pasik két kategóriába sorolják a női társadalom tagjait: akik csinálják és akik nem. Sok férfinak azonban ez csak akkor jelent különleges szexuális élményt, ha azt érzik, hogy a partnerük szívesen, önszántából kényezteti őket, és nem azért, mert egy magazinban új technikát olvasott.

4. A férfiak csak a nagy mellű nőket szeretik

Valószínűleg ez a tévhit vezetett oda, hogy évről-évre nő a mellnagyobbító műtétek száma hazánkban. Lehet, hogy a nagy mellbőséggel megáldott hölgyekre hamarabb felfigyelnek a férfiak, de higgyétek el, még a legnagyobb macsók sem bírják sokáig a felfújt ciciket. A pasik pont úgy állnak ehhez a dologhoz, mint a focihoz: önmagában csodálatos dolog, de végül is nem szurkolhat mindenki a Fradinak.

5. A legtöbb pasi modellalkatú lányokkal szexelne

Ne feledjük, hogy a pasik általában igénytelenebbek önmagukkal szemben, mint a nők. Mi képesek vagyunk szex közben is arra gondolni, hogy vajon jól mutatunk-e, és látszik-e a narancsbőrünk. Igaz, hogy a legtöbb férfi vizuális típus, de nem arra a látványra vágyik, amit a modellek képviselnek a plakátokon. Hiába azt gondoljuk, nem kell velük versenyeznünk! Minden nőt megszépít az, ha párja tudtára adja, hogy kívánja őt. Így máris olyan, mintha nem különböznénk Heidi Klumtól.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X