Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tuti helyszín egy romantikus szilveszter estéhez

5 tuti helyszín egy romantikus szilveszter estéhez

bulipárkapcsolatszilveszter
0

Írta:

A szilvesztert eddig minden évben valamelyik barátod házibulijában, vagy egy túlzsúfolt szórakozóhelyen töltötted? Ha eleged van a tömegből, a zajból és a hajnalig tartó italozásból, akkor válassz inkább valami romantikus programot! Hogy az év utolsó napja sokáig emlékezetes maradjon, töltsétek a pároddal kettesben a szilveszter estét! Íme, a legjobb helyszínek egy felejthetetlen szilveszter estéhez! 1. […]

A szilvesztert eddig minden évben valamelyik barátod házibulijában, vagy egy túlzsúfolt szórakozóhelyen töltötted? Ha eleged van a tömegből, a zajból és a hajnalig tartó italozásból, akkor válassz inkább valami romantikus programot! Hogy az év utolsó napja sokáig emlékezetes maradjon, töltsétek a pároddal kettesben a szilveszter estét!

Íme, a legjobb helyszínek egy felejthetetlen szilveszter estéhez!

1. Fedezd fel a vidék romantikáját!

Egy csendes vidéki házikó, ahol csak ti ketten vagytok, és legfeljebb a vendéglátóitokkal találkozhattok – romantikusan hangzik, igaz? A falusi panziókban még szinte az utolsó pillanatban is találhattok olcsó szállást. Válasszatok valamilyen hegyvidéki vagy tóparti helyszínt! A Mátra és a Balaton télen is csodaszép, és ha egy kis szerencsétek van, még a havas tájban is gyönyörködhettek. Használjátok ki a friss levegőt: kiránduljatok nagyokat a környéken, ha van rá lehetőség, menjetek lovagolni, vagy nézzetek meg egy igazi disznóvágást is!

2. Gyönyörködjetek a város fényeiben!

Ha nincs kedved elutazni otthonról, akkor találd meg a legszebben kivilágított városrészeket! Töltsetek egy termoszba forralt bort, öltözzetek fel jó melegen, és sétáljatok végig a Duna-parton, majd a Lánchídon át menjetek fel a Budai várba! A gyönyörűen kivilágított várakat, kastélyokat és templomokat persze a vidéki nemcsak Pesten érdemes megnézni – Miskolcon a Diósgyőri várhoz, Pécsen a Barbakánhoz, Szegeden a Dómhoz sétáljatok el! Próbáljatok a város legmagasabb pontjára felkapaszkodni – az éjféli tűzijáték fantasztikus látványt nyújt majd innen!

0016448_1.jpg ()

3. Romantikázzatok otthon!

Nem akarsz egy vagyont elkölteni szilveszterkor, és ilyen hidegben még kimozdulni sincs kedved? Ne aggódj, hiszen a szilveszterestét az otthonotokban is nagyon romantikussá teheted! Színes girlandokkal, lampionokkal tedd egy kicsit vidámabbá a lakást, néhány mécsessel és gyertyával pedig teremts meghitt hangulatot! Koncentrálj a kedvesedre és élvezzetek ki minden együtt töltött pillanatot! Üljetek be együtt egy kád jó meleg vízbe – és hogy a hangulatotok is igazán forróvá váljon, játszatok valamilyen erotikus társasjátékot is!

4. Síeljetek át az újévbe!

Mindketten a téli sportok szerelmesei vagytok, és imádtok síelni? Használjátok ki a szilveszteri hosszú hétvégét, és ugorjatok át néhány napra az osztrák sógorokhoz! A salzburgi, karintiai és stájerországi síparadicsomokban most még könnyen találhattok szállást, Ausztria közelsége miatt pedig az utazás miatt sem kell aggódnotok, hiszen autóval vagy vonattak alig néhány óra alatt odaértek. A csodálatos alpesi táj, a lábatok alatt ropogó hó, a rengeteg mozgás, no és persze a hamisítatlan osztrák falusi hangulat garantáltan segít megszabadulni az év közben felhalmozódott feszültségtől, és rengeteg élménnyel ajándékoz meg benneteket az újesztendőre is!

5. Szilveszterezzetek a Dunán!

A dunai sétahajózás talán az egyik legköltségesebb szilveszteri program, de ha egy igazán különleges és exkluzív óévbúcsúztatásra vágysz, akkor a hajós vacsorán a helyed! Az ínyencfalatokból és finom italokból biztosan nem lesz hiány, a hajóról pedig a fényárban úszó városra is káprázatos kilátás nyílik. A szilveszteri hajókázást azonban csak akkor vállald be, ha szívesen bújsz estélyi ruhába, és a párod sem kap kiütést a szmokingtól. Természetesen a tánc is kötelező, ha a zenekar a Kék Duna keringőt kezdi játszani!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X