Főoldal > EGÉSZSÉG > Mikor szakíts időt a szexre?

Mikor szakíts időt a szexre?

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

A napjaid reggeltől estig munkával, az otthonod és a családod körüli teendőkkel, és az elmaradt feladataiddal telnek – szexre pedig legfeljebb este marad idő? Az esti óráknál azonban szinte bármelyik napszak alkalmasabb a szeretkezésre. Erre az időpontra ugyanis már a férfiak és nők szervezete is elfárad, és a nemi hormonok szintje is csökken. Amikor több időtök […]

A napjaid reggeltől estig munkával, az otthonod és a családod körüli teendőkkel, és az elmaradt feladataiddal telnek – szexre pedig legfeljebb este marad idő? Az esti óráknál azonban szinte bármelyik napszak alkalmasabb a szeretkezésre. Erre az időpontra ugyanis már a férfiak és nők szervezete is elfárad, és a nemi hormonok szintje is csökken. Amikor több időtök van egymásra, próbáljátok ki a szexet minden napszakban – így biztosan megtaláljátok azt az időpontot, amikor a legjobban élvezitek az együttlétet!

7 óra

Ilyen korán ébredtél? Ne hagyd tovább lustálkodni a párodat sem! Ha a kedvesed esténként korán elalszik, ebben a korai időpontban biztosan rá tudod venni egy kis összebújásra, hiszen a férfiak tesztoszteronszintje ilyenkor húsz százalékkal magasabb az átlagosnál.Tudnod kell azonban, hogy a női hormonok kora reggel még „alszanak” – ez azt jelenti, hogy az átlagosnál több cirógatásra, hosszabb előjátékra van szükséged ahhoz, hogy élvezni tudd a szexet.
Tipp: Ha kisbabát szeretnétek, próbálkozzatok reggel - a nők fogamzó képessége ugyanis fél hét-hét óra körül a legjobb!

10 óra

Ne keseredj el, ha a hosszúra nyúlt előző esti program után hétkor még semmi kedvetek nincs felkelni – bár a reggeli édes szeretkezésről lemaradtatok, egy nyugodt, ráérős összebújásra a délelőtt is tökéletesen alkalmas! Az ösztrogén és a progeszteronszint ebben az időszakban folyamatosan emelkedik, de közvetlenül az ébredés után még a férfiak is igazán elemükben vannak.
Tipp: Mivel az agyunk délelőtt tíz óra környékén a legfogékonyabb, a hancúrozást vezessétek be egy kis előjátékkal – találjatok ki pajzán fejtörőket, rejtvényeket egymásnak! Utána jöhet az édes összebújás!

0016231_1.jpg ()

12 óra

Gondoltad volna, hogy a szeretkezésre a déli órák a legalkalmasabbak? – Természetesen még az ebéd előtt! A nemi hormonok szintje a férfiaknál és a nőknél is ilyenkor a legmagasabb. A hétköznapokon sajnos nem sok lehetőség van arra, hogy ennek előnyeit megtapasztald. Ne feledd: koradélután 2-3 körül a szervezet főleg az emésztéssel van elfoglalva, és a nemi hormonokból is kevesebb termelődik.
Tipp: Ha mindketten szabadságon vagytok, az órákig tartó ebédelés helyett koncentráljatok csak egymásra! Ahogy az ösztrogénszint csökken, a nők egyre jobban kívánják az édességet – a forró szerelmi légyott után jutalmazd meg magad és a párod néhány szelet  magas kakaótartalmú csokival! 

17 óra

Télen már négy óra körül sötét van – így ha a nappali szeretkezés túl sok neked, egy késő délutáni időpontban már nyugodt szívvel ágyba csalogathatod a párod! Hagyd, hogy az ebéd utáni sziesztát követően a kedvesed apró csókokkal és finom simogatással kényeztessen – ez az önfeledt délután talán a legszebb ajándék lesz mindkettőtök számára!
Tipp: Akkor is érdemes kihasználnotok ezt az időpontot, ha kisbabára vágytok – a kutatások szerint ugyanis a spermiumok termelődése a kora délutáni órákban a legintenzívebb!

21 óra

Ne csodálkozz, ha a párodnak az esti órákban már nem sok kedve van a szexhez – a fizikai fáradtság és az alacsony hormonszint miatt a férfiak ilyenkor már csak az alvásra tudnak gondolni.
Tipp: Este kilenc óra körül azonban még könnyen fölébresztheted „az alvó oroszlánt”. Bújjatok össze, és nézzetek meg egy igazi romantikus filmet - csak egy kicsit kell cirógatnod a párodat ahhoz, hogy a film romantikus jeleneteit inkább a valóságban akarja átélni!

Éjszaka

A késő esti szeretkezések biztosan nem ismeretlenek a számodra, de ilyenkor a párok nagy százaléka megszokásból bújik a partneréhez, vagy azért, mert csak ilyenkor van idő egymásra. Próbáljátok meg ezúttal egy kicsit másként csinálni!
Tipp: Ha tudod, hogy kedvesed csak későn ér haza, gondoskodj meghitt vacsoráról és hangulatról. Pici vágykeltő illóolaj a mécsestartóba, közös fürdő és masszázs – minden együtt van egy romantikus éjszakához. 1-2 pohár finom, jó minőségű  bor után biztosan lesz kedvetek egy igazán szenvedélyes szeretkezéshez!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X