Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 fantasztikus téli szex-helyszín

4 fantasztikus téli szex-helyszín

erorikapárkapcsolatszex
0

Írta:

Tudtad, hogy a nők majdnem harminc százaléka még soha nem próbálta ki, milyen a hálószobán kívül szeretkezni? Pedig egy különleges helyszín még az ellaposodott szexuális életet is feldobja! Íme a 4 legizgalmasabb téli szex-helyszín, ahol biztos élvezet vár rád és párodra! 1. Szaunában Egy hideg, téli estén mi is esne jobban, mint megmelegedni a szaunában […]

Tudtad, hogy a nők majdnem harminc százaléka még soha nem próbálta ki, milyen a hálószobán kívül szeretkezni? Pedig egy különleges helyszín még az ellaposodott szexuális életet is feldobja! Íme a 4 legizgalmasabb téli szex-helyszín, ahol biztos élvezet vár rád és párodra!

1. Szaunában

Egy hideg, téli estén mi is esne jobban, mint megmelegedni a szaunában – a pároddal! A szauna felér egy előjátékkal, hiszen a meleg ellazítja az izmokat, megszabadít a stressztől, ráadásul hatására sok-sok boldogsághormon szabadul fel a szervezetedben. Ha tökéletes estére vágysz, a lávakőre nemcsak sima, hanem libidónövelő illóolajokkal megbolondított vizet is önthetsz: hatásos vágyfokozó az ilang-ilang, a narancsvirág, a jázmin és az ánizs olaja!
Tipp: Ha már készen álltok a szexre, kapcsoljátok ki a szaunát, és egy picit hagyjátok szellőzni, hogy pont kellemes legyen bent a hőmérséklet. Terítsetek a fapadokra vastag törölközőket, rakjátok ki a “Foglalt” táblát, és már egymásnak is eshettek! Vigyázat: ha mindezt egy wellness szállodában teszitek, válasszatok olyan időpontot, amikor a lehető legkevesebb ember van ébren!

2. Autóban

Idézd fel a hetvenes évek amerikai filmjeinek hangulatát, és végre próbáld ki, milyen autóban szeretkezni! Télen több dologra kell figyelnetek, de a végeredmény annál élvezetesebb lesz: jól tekerjétek fel a fűtést, és menjetek el egy szép helyre, ahol gyönyörű kilátás tárul elétek! Vigyetek magatokkal párnákat és néhány plédet, hogy kényelmes legyen az együttlét a hátsó ülésen! Tegyetek be a cd-lejátszóba valamilyen romantikus zenét, és már jöhet is az összebújás!
Tipp: Mivel az autóban szűkös a hely, jobb, ha előre átgondoljátok, milyen pozícióban fogtok szeretkezni! A legjobb, ha a hagyományos misszionárius pózt választjátok – feküdj hanyatt a hátsó ülésen, húzd fel a lábaidat, hogy a párod könnyebben hozzád férhessen!

0016828_1.jpg ()

3. Pezsgőfürdőben

Jacuzzi és pezsgőfürdő – egy nemzetközi felmérés szerint ez a második legnépszerűbb különleges szex-helyszín, ezért itt az ideje, hogy végre te is kipróbáld a pároddal! Adjátok meg a módját: a meleg, bugyogó vízben ülve kortyolgassatok el egy-egy pohár pezsgőt, majd részesítsd kedvesedet isteni masszázsban, hogy rá tudjon hangolódni az együttlétre! Mivel a vízben nehézkes lehet a szex, picit emelkedjetek ki belőle, és keressétek meg a lehető legkényelmesebb pózt!
Tipp: Ha a vízben szexeltek, megnő a különböző nemi fertőzések veszélye, ezért mindenképpen használjatok óvszert, akkor is, ha egyébként más módszerrel védekeztek!

4. Apró házikóban a világ végén…

Ha romantikázni akartok, akkor nincs más választás, ki kell mozdulnotok a városból! Foglaljatok le egy apró házikót valamilyen eldugott, szép helyen, távol mindentől és mindenkitől, ahol csak egymással kell törődnötök! Sétáljatok nagyokat a friss levegőn, aludjatok sokat, beszélgessetek minél többet – és persze ne hagyjátok ki a szeretkezést a kandalló előtt!
Tipp: Hogy tényleg ne kelljen kimozdulnotok, alaposan vásároljatok be vágykeltő ételekből! Finom, ráadásul növeli a libidót a narancs, a tojás, a petrezselyem, a gyömbér, az eper, a tengeri herkentyűk és a csokoládé is!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X