Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 jel, hogy a pasid hűtlen

5 jel, hogy a pasid hűtlen

féltékenységférfihűtlenségpárkapcsolatszex
0

Írta:

A párod régebben szinte minden szabad percét veled töltötte volna, az utóbbi időben viszont a túlórákra és a munkahelyi vacsorákra hivatkozva egyedül hagy esténként? Eddig sohasem kapcsolta ki a telefonját, de mostanában alig tudod elérni? Kedvesed új, furcsa szokási talán a hűtlenségének bizonyítékai! Ha tudni akarod az igazságot, akkor oda kell figyelned az intő jelekre! […]

A párod régebben szinte minden szabad percét veled töltötte volna, az utóbbi időben viszont a túlórákra és a munkahelyi vacsorákra hivatkozva egyedül hagy esténként? Eddig sohasem kapcsolta ki a telefonját, de mostanában alig tudod elérni? Kedvesed új, furcsa szokási talán a hűtlenségének bizonyítékai! Ha tudni akarod az igazságot, akkor oda kell figyelned az intő jelekre! Most bemutatjuk a hűtlen pasik öt legjellemzőbb tulajdonságát!

1. Halló, drágám?

A kedvesed azonnal a plafonon van, ha a kezedbe akad a telefonja, és őrjöng, ha véletlenül belepillantasz a postafiókjába? Pedig régebben ő maga mutatta meg az érdekesebb e-mailjeit és sms-eit is… Ha a pasid rejtegeti előtted az üzeneteit, annak biztosan megvan az oka, és sajnos nem valószínű, hogy valami hatalmas meglepetéssel akar előrukkolni.
Tipp: Bármennyire furdal is a kíváncsiság, ne kémkedj a kedvesed után! Próbálj őszintén és higgadtan beszélni vele – mondd el, hogy furcsa viselkedése miatt arra gyanakszol, hogy van valakije! Egy ilyen szembesítés során a legtöbb pasi magától is beismeri a hűtlenségét!

0016962_1.jpg ()

2. Ha kihűlt az ágy…

A párod az utóbbi időben elutasítóan viselkedik veled, vagy már régóta gond van a szexuális életetekkel? Az elhidegülés a hűtlenségnek nemcsak eredménye, de kiváltója is lehet, ha nem tudtok egymásra hangolódni az ágyban, akkor valószínűleg már rég nem stimmel köztetek valami!
Tipp: Ne kezdj el vádaskodni, ha a kedvesed estéről estére hidegen reagál a csókjaidra és a simogatásodra! Kérdezd meg tőle, hogy mi bántja, és te is avasd be őt a félelmeidbe! Lehet, hogy a párodnak a sok stressz és a kimerültség miatt nincs kedve a szexhez, és neked segítened kell őt a probléma megoldásában!

3. A féltékenység álarca

A szexszel ugyan nincs problémátok, de a kedvesed mintha sokkal gyanakvóbb lenne mostanában? Légy résen, ha a párod hirtelen a kollégáidról és a baráti körötökbe tartozó srácokról kezd faggatni! Amelyik pasi féltékenységi jelenetet rendez – különösen, ha korábban ez nem volt szokása – az valószínűleg a saját félrelépéséről szeretné elterelni a gyanút!
Tipp: Bármennyire dühítőnek találod is a pasid viselkedését, próbálj meg higgadt maradni! Ne kezdj el te is vádaskodni, inkább számolj be neki az életed minden apró részletéről – cserébe persze te is elvárhatod, hogy őszinte legyen veled!

4. Csakis az igazat?

Kedvesed azt állítja, hogy este hétig a munkahelyén volt, te viszont a titkárnőjétől tudod, hogy már négykor eljött az irodából? Ne áltasd magad: az állandó hazudozás a hűtlenség egyik legbiztosabb jele! Azt azonban nem egyszerű bebizonyítani, hogy megcsal a pasid – ha kedvesed már rutinos hazudozó, akkor biztosan nem vallja be könnyen a bűnét!
Tipp: Jól gondold át, érdemes-e hosszútávra tervezned ezzel a fickóval! Ha egyszer már hazudott neked, akkor semmi sem garantálja, hogy ez nem fordul elő újra! Bármit ígérjen is a szerelmed, ne feledd: kutyából nem lesz szalonna!

5. Kínos hallgatások

Amikor a kedvesed hazaér, csak bekapja a vacsoráját, és leül a TV elé? Hozzád egész este szinte egy szót sem szól, és unottan bólogat, ha te akarsz beszámolni az aznapi élményeidről? Ha már alig-alig beszéltek egymással, az egyértelmű jele annak, hogy a kapcsolatotok megromlott, és az is könnyen elképzelhető, hogy a párod már régóta valaki mással osztja meg a mindennapi gondjait!
Tipp: Ilyen súlyos párkapcsolati problémák esetén sajnos szinte mindegy, hogy a kedvesed megcsal-e vagy sem… Bármi vezetett is a viszonyotok megromlásához, mindenképpen tisztázzátok a konfliktust, hiszen ilyen hideg, szeretettelen légkörben nem sokáig lehet élni!

Képek forrása: Profimédia

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X