Főoldal > EGÉSZSÉG > A szexis nő 5 legfontosabb kiegészítője

A szexis nő 5 legfontosabb kiegészítője

divatkiegészítőruhaszexitrend
0

Írta:

Hódítani akarsz, vagy egyszerűen csak szeretnéd egy kicsit nőiesebbnek érezni magad? Vágysz néhány igazán szexis cuccra, de nem tudod, hogy a miniszoknya-dekoltált felső párosításon túl mivel dobhatnád fel a megjelenésed? Most bemutatjuk az ellenállhatatlanul szexis nő öt legfontosabb kiegészítőjét! Kösd fel a harisnyád! Unod már a nyakig felhúzható, mégis folyton lecsúszkáló harisnyanadrágokat? Bár ezek a […]

Hódítani akarsz, vagy egyszerűen csak szeretnéd egy kicsit nőiesebbnek érezni magad? Vágysz néhány igazán szexis cuccra, de nem tudod, hogy a miniszoknya-dekoltált felső párosításon túl mivel dobhatnád fel a megjelenésed? Most bemutatjuk az ellenállhatatlanul szexis nő öt legfontosabb kiegészítőjét!

Kösd fel a harisnyád!

Unod már a nyakig felhúzható, mégis folyton lecsúszkáló harisnyanadrágokat? Bár ezek a ruhadarabok a hideg téli időben nagyon praktikusak, a harisnyanacik semmit sem mutatnak akkor, ha a szoknya lekerül rólad. A tapadós, műszálas anyagok ráadásul még a fenekedet és a csípődet is szélesítik! Elképesztően szexi lehet viszont egy harisnyatartóval rögzített combfix! A „hagyományos” értelemben vett harisnyatartó egy csípőre húzható, bugyira rásimuló vékonyka ruhadarabot jelent, amit körülbelül négy-hat csat rögzíti a combfixhez. A harisnyatartók színe és fazonja nagyon változatos lehet, ezért oda kell figyelned arra, hogy a választott darab a bugyidhoz, a melltartódhoz, és a harisnyádhoz is passzoljon!
Tipp: Nincs izgalmasabb látvány, amikor a lépcsőre fellépve vagy a kocsiból kiszállva kivillannak a harisnyatartód csatjai, ezért bátran viseld rövid szoknyával is!

0017012_1.jpg ()

Kicsi, kisebb, legkisebb – a partitáska

Szereted, ha minden kéznél van, ezért táskából a lehető legnagyobbat választod? A méretes táskák most nagyon divatosak, így szerencsére mindig nálad lehet egy jegyzetfüzet, egy kis innivaló vagy egy hajkefe – randira vagy buliba indulva azonban minimalizálnod kell a „túlélőfelszerelést”! Néhány zsebkendő, a telefonod, a pénztárcád és a rúzsod egy borítékméretű kis partitatyóban is elfér, és mivel a buliban másra úgysem nagyon lesz szükséged, mindenképpen szerezz be egy ilyen aprócska táskát!
Tipp: Ha a klasszikus formák híve vagy, akkor válassz pántnélküli, kézben hordható „báli” retikült, ha pedig az extravaganciádat szeretnéd hangsúlyozni, akkor egy láncon lógó, vagy egy trendi szőrmés táskával dobd fel a megjelenésed!

Hódíts, akár nagyanyáink – a míderrel!

A kosztümös filmek darázsderekú hősnőit látva te is mindig arról ábrándoztál, hogy egyszer egy fűzős-abroncsos ruhakölteménybe bújhass? Bár a századforduló harcos feministáinak köszönhetően a nők végre megszabadulhattak a kényelmetlen és egészségtelen fűzőktől, a míderek ma mégis reneszánszukat élik. A fűzők (vagy míderek) persze sokat változtak az évszázadok alatt – ma már mídernek nevezhetjük a szalaggal összehúzható vagy kapcsos, alkalmi jellegű felsőrészeket, és a szaténből vagy csipkéből készült, push-up melltartóval ellátott, különleges fehérneműket is.
Tipp: A kedvesedet persze ez utóbbival tudod igazán levenni a lábáról. Kezdetnek egy fehér vagy egy vörös-fekete színű mídert válassz – a pasidnak a szava is eláll majd, ha meglátja, mit viselsz a ruha alatt!

Elegáns és vadító – a franciabugyi

Ha hódítani akarsz, akkor szóba sem jöhet más, mint a tanga? Légy egy kicsit nyitottabb, hiszen a tangadivat lassan a múlté! A férfiak nagy része sokkal szexibbnek tartja a csupacsipke franciabugyikat a falatnyi tangáknál – ez a viselet ráadásul még azoknak is jól áll, akiknek van némi feleslegük a fenekükön és a csípőjükön!
Tipp: Franciabugyiból legalább olyan sokféle színt, mintát és fazont találhatsz, mint a tangákból! Ez a fehérneműtípus ráadásul nemcsak szexi, de praktikus is, hiszen a téli hidegben sokkal jobban védi az „érzékeny” testrészeidet!

Tipegj tűsarkokon!

Kevés olyan férfi van a világon, akit ne bolondítana meg a tűsarkú csizmába bújtatott női lábak látványa. Mindegy, hogy szoknyát vagy nadrágot szeretsz hordani – a cipős-szekrényedben legalább egy pár tűsarkú csizmának szoríts helyet!  A tűsarokkal kapcsolatban persze nem árt egy kis óvatosság. Nincs kiábrándítóbb látvány a húszcentis sarkokon botladozó nőknél, ezért csak olyan csizmát válassz, amiben még biztonságosan és természetesen tudsz közlekedni!
Tipp: Ha a tűsarok neked már megszokott viselet, akkor szerezz be egy trendi fémsarkú darabot! Bátran viselhetsz dögös fehér vagy piros, szegecsekkel vagy csatokkal díszített csizmát, de vigyázz, hogy az öltözéked ne legyen közönséges! 

 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X